- Yettel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Mert ez most egy példa. Nem két router van összekapcsolva, hanem 112, több száz statikus név, ami változik is néha (ritkán lesz kevesebb, de bővülni szokott), ráadásnak a vpn miatt a szervert el lehet érni belülről is, meg kívülről is. Azt szeretném, hogy azokat a szervereket/szolgáltatásokat amiket el lehet érni kívülről is, azt egy másik iroda úgy érje el, amit meg csak belülről azok is menjenek.
És akkor egy másik téma: A telefonomon (ami nyári beszerzés), még nem állítottam be az ovpn-t, aminek ráadásul lejár jövőre a certificatje, ezért csináltam egy ideiglenesen üzembe állított routeren certificateket, az egyik wan (wan1) kiszolgálja az eddigi bejövő kapcsolatokat, a másik wan (wan2) ehhez az ideiglenes routerhez van irányítva. Linuxon, mikrotiken rendben van, teszteltem, megy. (ha az összes becsatlakozó eszköz és szerver át lett állítva, akkor a fő router lesz megint az ovpn szerver és ez az ideiglenes felszabadul)
A telefonon viszont képtelen vagyok beállítani, OpenVPN Androidhoz 0.7.8 verzió megy, a client.conf fájlt importálom, de már az elején azt mondja hitelesítési hiba..
Próbáltam minden féle beállítást, de nem sikerül
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold