-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
#42556672 #8664 üzenetére
+(#8663) bambano
Köszi a válaszokat! A 2-3 szoros sebesség különbség, azért durva, várós lesz az update. Kár, hogy még várni kell a stabil megjelenésig, ismételten.
Más:
Site-to-Site VPN megoldáshoz ki mit javasolna? Röviden: A és B helyet szeretném összekötni két mikrotikes eszközzel, fontos, hogy layer2 menjen(DLNA, DHCP) teljesen mintha egy hálózat lenne.
Ez az EoIP(mivel mikrotik sajátosság) új nekem, jól értem, hogy ehhez szükséges egy alap VPN konfig(PPTP vagy OpenVPN) és azon felül kell id-t megadni neki mindkét eszközön, betenni a bridge-be portként és működik is vagy hogy kell elképzelni? Van ezzel személyes tapasztalat? Mennyire stabil ez a megoldás napi használatban? Vesz el a sávszélből az EoIP?Amit keresésben felleltem erről, az csak mikroitik wiki vagy prezentáció, ami csak részleges választ adott, én viszont személyes tapasztalatra/megoldásra lennék kíváncsi inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest