Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beüzemeltem Mikrotik wAP-t TP-link CPE210 helyett és brutál mit tud pedig az egyik legolcsóbb AP.
911L 2nD-ek szedik a jelét 50-65mbit/s elméleti sávszélen, a gyakorlatit nem teszteltem de a TP-link 1mbit kapcsolati sebességéhez képest biztos gyorsabb. (ezek voltak azok a 911-esek amik 2800ft-ba kerültek + 1600ft az antennacsati amire kukázott antennák mennek, poénak is akár milyen szemét jó hozzájuk, fenébe kellet volna többet vennem
) Egy benzinkút és egy beléptetőrendszer van rajta szóval elég kevés adat megy de a kapcsolat minősége számít azt is jól tudja. Habár lehet visszaveszem 20mhz-re ott még stabilabb lesz.
Most még a sok sok tp-link eszközömet egyenként szépen lassan lecserélem mikrotikra. Hozzátesztem hogy eddig nagyon jól elvoltam a tp-linkekkel de arányaiba véve az olcsóbb kategóriában is már jobbnak érzem a mikrotiket!
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Egy benzinkút és egy beléptetőrendszer van rajta szóval elég kevés adat megy de a kapcsolat minősége számít azt is jól tudja. Habár lehet visszaveszem 20mhz-re ott még stabilabb lesz.
ekkold