- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beüzemeltem Mikrotik wAP-t TP-link CPE210 helyett és brutál mit tud pedig az egyik legolcsóbb AP.
911L 2nD-ek szedik a jelét 50-65mbit/s elméleti sávszélen, a gyakorlatit nem teszteltem de a TP-link 1mbit kapcsolati sebességéhez képest biztos gyorsabb. (ezek voltak azok a 911-esek amik 2800ft-ba kerültek + 1600ft az antennacsati amire kukázott antennák mennek, poénak is akár milyen szemét jó hozzájuk, fenébe kellet volna többet vennem
) Egy benzinkút és egy beléptetőrendszer van rajta szóval elég kevés adat megy de a kapcsolat minősége számít azt is jól tudja. Habár lehet visszaveszem 20mhz-re ott még stabilabb lesz.
Most még a sok sok tp-link eszközömet egyenként szépen lassan lecserélem mikrotikra. Hozzátesztem hogy eddig nagyon jól elvoltam a tp-linkekkel de arányaiba véve az olcsóbb kategóriában is már jobbnak érzem a mikrotiket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) Egy benzinkút és egy beléptetőrendszer van rajta szóval elég kevés adat megy de a kapcsolat minősége számít azt is jól tudja. Habár lehet visszaveszem 20mhz-re ott még stabilabb lesz.
ekkold