-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beüzemeltem Mikrotik wAP-t TP-link CPE210 helyett és brutál mit tud pedig az egyik legolcsóbb AP.
911L 2nD-ek szedik a jelét 50-65mbit/s elméleti sávszélen, a gyakorlatit nem teszteltem de a TP-link 1mbit kapcsolati sebességéhez képest biztos gyorsabb. (ezek voltak azok a 911-esek amik 2800ft-ba kerültek + 1600ft az antennacsati amire kukázott antennák mennek, poénak is akár milyen szemét jó hozzájuk, fenébe kellet volna többet vennem) Egy benzinkút és egy beléptetőrendszer van rajta szóval elég kevés adat megy de a kapcsolat minősége számít azt is jól tudja. Habár lehet visszaveszem 20mhz-re ott még stabilabb lesz.
Most még a sok sok tp-link eszközömet egyenként szépen lassan lecserélem mikrotikra. Hozzátesztem hogy eddig nagyon jól elvoltam a tp-linkekkel de arányaiba véve az olcsóbb kategóriában is már jobbnak érzem a mikrotiket!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest