- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Nekem évekkel ezelőtt azért segített volna egy ilyen útmutató. Nem a hálózatos ismeretek hiányoztak, hanem hogy a mikrotik logikáját jobban megértsem. Sokszor csak egy kezdő lökés kell, hogy az ember egyáltalán keresni vagy értelmesen kérdezni tudjon, utána már magától is tud haladni, pl. akár a wiki leírások alapján (ha másképp nem megy, akkor ott a google fordító). A mikrotik router valóban nem mindenkinek valóü, de aki belevág, és van benne szándék a tanulásra, annak szerintem jól jöhet egy kis kezdeti segítség - ezért készült ez a leírás. Így egyrészt nem a fórumban foglalja a helyet, másrészt sehol nem látom, hogy ez csak a profi mikrotikesek fóruma lenne, vagy hogy tilos lenne kezdőknek is kérdeni ebben a témában. De ha gondolod nyugodtan kezdeményezd, hogy legyen külön mikrotik kezdő, és külön mikrotik haladó kérdések fóruma.
Egyébként a mikrotik tanfolyamok nem olcsók, hobbiból senki sem fog elmenni ilyenre, én sem jártam tanfolyamra, a neten tanultam bele valamennyire, és bár nem tartom magam kezdőnek, még mindíg előfordul, hogy új dolgokat tanulok meg a mikrotikről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest