Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
ssarosi #5129 üzenetére
"nem szívesen kezdeném 0-ról, de ha ez okozza, és nem megy másképp, megteszem"
Nem tudom mennyire megbízható, de én úgy szoktam néha "letisztítani" a beállításokat, hogy a terminálban kiadom az export parancsot, ami csak az alapbeállítástól eltérő dolgokat listázza, aztán egyrészt átnézem mi tűnik (szemre) feleslegesnek (*), aztán összevetem a többi hasonló eszköz exportált listájával (winmerge) és összehangolom őket (kivéve persze azt, ami szándékosan egyedi egy-egy kütyün).
(*) Ide esik bármi, amit régen próbaképp babrálgattam, vagy esetleg verziófrissítések közben ragadt ott úgy, hogy most el van mentve egyedi értékre a régi alapbeállítás, pedig gyakorlatilag irreleváns/inaktív (tehát kár "cipelni"), vagy jobb is lenne az új alapérték.
Azért nem bízom ebben 100%-ig, mert a backup file-ok, amiket a ROS generál, ilyenkor is jelentősen eltérő méretűek lehetnek, ha két egyforma eszközön szinte 99% ugyan az a config van az export szerint (pl. egyedül csak az identity és frekvencia beállítások térnek el két AP közt és 23 vs. 34 kb a backup).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest