Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na azóta sem lettem okosabb sokkal, elég egymásnak ellentmondó dolgokat találtam itthoni és külföldi oldalakon egyaránt.
Problémám továbbra is az lenne, hogy T-s Gigás netre keresnék olyan eszközt (lehetőleg ugye mikrotik) ami NAT esetén is tudna 800-900Mb/s-et és vagy 24 portos, vagy van rajta 1-2 SFP hogy switch menjen mögé.
Azt már most biztosra veszem, hogy az egy magos dolgok kilőve.
Ami esetleg jó lehet fasttrackkel az az RB3011UiAS-RM bár vegyes dolgokat olvastam róla, sok helyen csak 600 körüli sebességet írtak.
Sok helyen az RB1100AHx2-t írják, az tutira tud 1G-t, viszont annak a portja is kevés, és SFP sincs rajta.
Szóval ha nem akarok vagyonokat költeni (szerintem már itt bukik a dolog) akkor ki mit javasolna ha mindenképpen mikortikbe gondolkodom? (Ubis dolgokat kilőném, a horror áruk végett, TP-Link és egyéb gyártó meg kilőve, mivel a mikrotikhez képest kb 0 a testreszabhatósága.)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest