- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Jó reggelt!
Minél többet olvasok, és nézek videókat, annál hülyébbnek érzem magam a témában...Egy "egyszerű" portforwardot sem tudok beállítani. Csináltam NAT szabályt, de a port zárva marad. P2P, illetve FTP szervernek kellene 2 portot megnyitni, de amiket itt olvastam, és megcsináltam, nem segített. (egész pontosan az elején olvastam jó párat, aztán csak kérdezek...)
FTP-nek sikerült beállítani a dinamikus dns-t, de a 21-es portot em tudom neki kinyitni.
A másik problémám, hogy egy win10-es gép a "fájl és FTP szerverem", és az androidos KODI-k nem látják a SMB megosztást. Ennél is nagyobb probléma, hogy giga lan-on akadozik a lejátszás, és nem tudom, hol kezdjem a hiba keresését. (Win-Win látja a megosztásokat, és 150-200MB/s-mal tudok irni, olvasni)
Ha valaki csak egy problémára is tud megoldást, egy tábla Milkával jutalmazom
Új hozzászólás Aktív témák
- Tuning kezdőknek
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Jövedelem
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Képregény topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest