Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
user12
üzenetére
Szerintem a gyártó ráfeküdhetne a supportra. És akkor sokkal nagyobb szeletet tudna kihasítani a tortából. Igen, van aki next next finist kedveli, sőt, amit most vettem házat és ahova építem a hálózatom évek óta full default beállításokkal fut egy TP-link... De vannak olyan felhasználók akik szeretnek kísérletezni, de nem jutnak megfelelő minőségű és mennyiségű információhoz. Pl. a termékadatlapon a készülék használati útmutatója talán másfél A4 oldalnak felelne meg. És persze csak angolul érhető el magyarul nem (azt hagyjuk hogy ez jogszabályilag mennyire szabályos). Igen, valaki linkelt egy másik oldalt ahol elvileg minden le van írva, megmondom őszintén nem néztem meg, már csak az angol nyelv miatt sem, illetve nem eszközspecifikus. Pl. belefutottam hogy engedett olyat is beállítani amit a hardver nem is támogat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold