Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
user12
üzenetére
Szerintem a gyártó ráfeküdhetne a supportra. És akkor sokkal nagyobb szeletet tudna kihasítani a tortából. Igen, van aki next next finist kedveli, sőt, amit most vettem házat és ahova építem a hálózatom évek óta full default beállításokkal fut egy TP-link... De vannak olyan felhasználók akik szeretnek kísérletezni, de nem jutnak megfelelő minőségű és mennyiségű információhoz. Pl. a termékadatlapon a készülék használati útmutatója talán másfél A4 oldalnak felelne meg. És persze csak angolul érhető el magyarul nem (azt hagyjuk hogy ez jogszabályilag mennyire szabályos). Igen, valaki linkelt egy másik oldalt ahol elvileg minden le van írva, megmondom őszintén nem néztem meg, már csak az angol nyelv miatt sem, illetve nem eszközspecifikus. Pl. belefutottam hogy engedett olyat is beállítani amit a hardver nem is támogat...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Villanyszerelés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold