-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
user12 #24819 üzenetére
Szerintem a gyártó ráfeküdhetne a supportra. És akkor sokkal nagyobb szeletet tudna kihasítani a tortából. Igen, van aki next next finist kedveli, sőt, amit most vettem házat és ahova építem a hálózatom évek óta full default beállításokkal fut egy TP-link... De vannak olyan felhasználók akik szeretnek kísérletezni, de nem jutnak megfelelő minőségű és mennyiségű információhoz. Pl. a termékadatlapon a készülék használati útmutatója talán másfél A4 oldalnak felelne meg. És persze csak angolul érhető el magyarul nem (azt hagyjuk hogy ez jogszabályilag mennyire szabályos). Igen, valaki linkelt egy másik oldalt ahol elvileg minden le van írva, megmondom őszintén nem néztem meg, már csak az angol nyelv miatt sem, illetve nem eszközspecifikus. Pl. belefutottam hogy engedett olyat is beállítani amit a hardver nem is támogat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest