Hirdetés
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
ekkold
üzenetére
Deklarálnám hogy én NEM a Mikrotik minőségét és megbízhatóságát kifogásolom, a termékkel semmi bajom, és ahogy kezdem beleásni magam, tényleg nagyon jó. Csak az a problémám, hogy ha ennyire pilótavizsgás, hogyhogy nincs hozzá elérhető (ingyenes vagy olcsó) anyag ami naprakész is. Mondok egy direkt nem kapcsolódó témát: Python oktatóanyaggal Dunát lehet rekeszteni, pedig kicsit jobban keres egy programozó mint egy hálózatüzemeltető (ráadásul igen, esélyes hogy komolyabb helyeken, ahova erre dedikált embert tartanak, leginkább nem a Mikrotik eszközeit használják).
Kicsit olyan érzésem van hogy a Mikrotik két szék között van. És szerencsére fennmarad, de az igazán profiknak "ciki", a halandóknak meg túl komplex. Pedig ilyen tudású routert más márkából sem kaptam volna olcsóbban, sőt. Szerintem Asusban (én azt ismerem viszonylag mélyebben) jóval drágább lett volna.
És hogy kicsit egyértelműbb legyen miről beszélek: a leghasználhatóbb anyag a témában magyar nyelven, amit te is linkelsz a topik leírásban, 7 éves. Feltételezem ha lenne újabb, akkor azt is linkelnéd. A többi ami van csapongó (pl. 2HB videói a témában), nem teljes (esettanulmányok), vagy megfizethetetlen otthoni használat mellett.
Ha van ilyen anyag magyar nyelven, ne tartsd magadban

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Sword - I7 11800H, RTX 3050ti és 24gb RAM + GARANCIA
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest