Hirdetés
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Meg van a probléma. Egy idióta a szolgáltató hálózatán az új eszközöm gyári MAC címét használja a sajátjaként, gondolom így kért új IP-t mikor kellett valamiért, így viszont szakadozott a kapcsolat. Belőttem egy másik, már használt MAC címet, megkapta rá az ahhoz tartozó IP-t, nincs porbléma.
Szóval kivételesen nem a Mikrotik idiótái basztak el valamit és nem a router gyári hibás, elhamarkodottan hőzöngtem
Mentségemre viszont speciális eset, ha nincs elég ismeretem a szakmában, rá sem jövök, szóval a hülye sem én voltam, csak elsőre nem voltam elég körültekintő
Már csak az a probléma, hogy amiatt az idióta miatt így nekem is másik MAC címet kell használnom, na ugye mi van ha ebből is később ütközés van, szóval na, most már gondoljon az ember is ilyen dolgokra, mert tele van a szakma szerencsétlenekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 26
- BestBuy topik
- GTA V
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold