- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
user12 #24054 üzenetére
Igen, illetve pontosítok, az első portját kivéve még az 5. porton próbáltam ki, mert az nem volt használatban, teljesen ugyan azt csinálja és mivel az 5 port ugyan olyan mint a 2-4 és ugyan azon a switch-en lóg, így gondolom mindegy, viszont az RB3011-re mindegy melyik porton rakom, nincs baja, egyszerűen nem értem, főleg hogy a modemre csatlakoztatva még módosítottam az Ether1 paramétereit is fix-re és így is dobálta a kapcsolatot félpercenként 3-9 másodpercre, itt meg alapbeállítással is megy, illetve Ether1-en a PoE-t kiszedtem, meg az RB3011-en a PoE Out-ot, mert nem akarom megtudni, lenne-e valami ha nem tettem volna meg és mellette külső tápon is van
Lényeg hogy nem értem, főleg hogy defconfigon is hülye a modemen, ha nem így lenne, azt mondanám hogy én vagyok a béna, de azért én sem nem egy Mikrotik routert üzemeltem már be eddig, és nem alapbeállításokkal, nálam a VLAN is alap általában, azért vagyok mérges ha valami nem úgy működik néha ahogy kellene komplexebb esetekben, de most az a baj, hogy az alapesetet sem sikerül problémamentesen összehozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest