- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
lionhearted #23914 üzenetére
"Kritikus" rendszert építettél egy SPoF-re. Ha elpukkan a tápegység, akkor mi van?
Idezojelbe tetted, szoval nem tudom pontosan mit ertesz alatta. A rendszer nem kritikus, csak par kamera aminek a kepe nezheto tavolrol. Mi tortenik ha a kamerak kepe nem nezheto? Igazabol semmi. Ennyit a kritikussagrol. Ha valoban kritikus lett volna, akkor nem egy es nem mikrotik eszkozt teszek oda
" mint írtam voltak rá panaszok, konkrétan az LTE modemre is."
A konkretumok erdekesek lehetnek, de azt nem irtal. Ugy altalanossagban en is olvastam sok panaszt, de nem tartottam oket relevansnak. Lehet, hogy a rossz helyen olvastam?"nem mi írjuk, nem is tudunk adni changelogot"
Talan felreerthetoen fogalmaztam, vagy talan nem ment at amit mondtam. Nem azt vartam, hogy itt valaki irjon change logot, hanem azt, hogy segitsen valaki megtalalni. A release notes-ot megtalalom a ROS-hoz, de a firmware-hez nem. En ahhoz vagyok szokva, hogy a gyarto aminek a termeket hasznalom ha kihoz egy uj szoftvert, megmondja mi valtozik benne. Ezt kerestem es segitseget kertem abban, hogy hol talalom a change logot." RSRP: nem összetévesztendő az RSSI-vel"
Nyilvan en osszekevertem, de koszonom a magyarazatot."a workaround meg már csak ilyen, melós, szenvedős"
nincs ezzel semmi baj, csak nem erre szamitottam, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest