- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula888
tag
válasz
Alteran-IT #23322 üzenetére
Érdekes, számomra mindig a Cisco volt a fordított logikátlan dolog, de kinek mi. A wifi teljesítmény vezérlés meg működött mindig, csak át kell állítani a frequency-mode-ot manual-txpower-re vagy superchannel-re. VLAN-nal sosem volt gondom, tud mindent amit kell. a 16MB flash éppen elég is lehetne, nagy marhaságot nem mondanak, csak szét kellene bontani a rendszert hozzá elemeire, mint ahogy a ROS6-nál volt, vagy még jobban. Szerintem neked ez a MikroTik problémád a sok Cisco miatt van, kezdetben nekem is okozott sok fejfájást, aztán utólag mindig kiderült, hogy én vagyok a hülye, nem a ROS szar. Sok szempontból hasonlít a Linuxos dolgokra, a tűzfal például akár iptables is lehetne, bridge szintén van Linuxon is, de ezért jó, hogy minden gyártó másképp oldja meg valamilyen szinten, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Ismerek olyat, aki szerint mindenkinek mindent egyformán kellene gyártani
Sajnos a MikroTik-et én sem értem, pedig nálam csak az van. Mindig mikor megjelennek egy új termékkel, az az első gondolatom, hogy vajon mit rontottak el benne, mert valamit mindig sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Utolsó 4 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest