- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaCeeN
tag
Koszi sracok a segitseget!
MaCS_70:
Hat ez nem jo jel sajnos...
Pedig alapvetoen jo lenne, csak epp a fo funkcioja hagy nemi kivannivalot maga utan.
Tamarel:
Frissitettem 7.15.3-ra.
A Wifi2-n csak az iot dolgok vannak, a gepek, TV-k azok az 5G-re vannak csatlakoztatva.
- lehetőleg a lefedni kívánt terület közepénél legyen - ez teljesul, 80nm-es T alaku lakas kb. kozepontjaban van
- inkább magasan, mint alacsonyan (plafon, fal, szekrénytető) magasabban csak a TV hatuljara tudnam esetleg rogziteni. Mas lehetoseg sajnos nincs.
- függőleges, párhuzamos antennákkal, - ez is stimmtModositottam a konfigot az altalad irtak alapjan, ahogy a 2.4-et atraktam AX-re. A Gree klimak dobtak egy hatast (megvaltoztattak a MAC cimuket)
PC-ben levo kartyahoz sajnos nincs ujabb driver, mar kerestem parszor de nem jutottam elorebb. Valoszinuleg le fogom cserelni, vagy megprobalok kabelt huzni magamhoz valami eldugott modon. Maradok egyelore WPA2-nel, 5G-n mert 3-al nem megy a kari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig alapvetoen jo lenne, csak epp a fo funkcioja hagy nemi kivannivalot maga utan.
ekkold