- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaCeeN
tag
Koszi sracok a segitseget!
MaCS_70:
Hat ez nem jo jel sajnos...
Pedig alapvetoen jo lenne, csak epp a fo funkcioja hagy nemi kivannivalot maga utan.
Tamarel:
Frissitettem 7.15.3-ra.
A Wifi2-n csak az iot dolgok vannak, a gepek, TV-k azok az 5G-re vannak csatlakoztatva.
- lehetőleg a lefedni kívánt terület közepénél legyen - ez teljesul, 80nm-es T alaku lakas kb. kozepontjaban van
- inkább magasan, mint alacsonyan (plafon, fal, szekrénytető) magasabban csak a TV hatuljara tudnam esetleg rogziteni. Mas lehetoseg sajnos nincs.
- függőleges, párhuzamos antennákkal, - ez is stimmtModositottam a konfigot az altalad irtak alapjan, ahogy a 2.4-et atraktam AX-re. A Gree klimak dobtak egy hatast (megvaltoztattak a MAC cimuket)
PC-ben levo kartyahoz sajnos nincs ujabb driver, mar kerestem parszor de nem jutottam elorebb. Valoszinuleg le fogom cserelni, vagy megprobalok kabelt huzni magamhoz valami eldugott modon. Maradok egyelore WPA2-nel, 5G-n mert 3-al nem megy a kari.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest