- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #22624 üzenetére
Persze,elolvastam, és tényleg jó, csak valami nyilván triviális apróság nálam a jelek szerint kimarad.
A Quick Setupot beállításra nem használom (a LAN IP-cím beállítása volt a kivétel), csak gyorsnézetre.
És éppen ezzel próbálkozom: alapbeállítás nélküli resettel indítok.
Az LTE > WAN konfigurációm ugye megvan, működik, most éppen szépen kapom rajta a nyilvános IP-címet.
Odáig is eljutottam ugye, hogy lássam IP-címmel az eszközt. De ezen a kapcsolaton ő nem fogadja a netet.
Kétszer próbálkoztam a DHCP-klienssel, és biztosan itt rontottam el valamit, ugyanis amint beállítottam az Eth2-re a DHCP-klienst, a routerem (ami ugye a WAN-portjával az Eth1-ről kapja a netet, LAN-oldalon meg az Eth2-höz csatlakozik) elkezdett 100-as (nem ám 192.168-as!!!) IP-címenet kapni a WAN oldalon, és ennek megfelelően szépen el is veszítette a DDNS-t.
Tehát valamit a DHCP-kliens Ezth2-re, és csakis rá kapcsolásánál rontok/mulasztok el.
(Alatta a Status rész tök üres.)Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest