- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
Adott egy hAP ac^2 egy Telekom-os végponton, ahol van IPv6, illetve NAT-olt v4. A DIGI külföld ma sem az igazi, így eddig mindig a Telekom-on át használtam ilyen esetekben, most viszont ez IPv4-en akadályokba ütközött. Ezért átraktam IPv6-ra a Windows-os WG klienst és így is megy. Na, ez nem túl meglepő, az már igen, hogy 200/200 Mbps-t pont úgy hozza Speedtest-tel, mint IPv4-es tunnel esetén. Azt hittem, nem fogja bírni, de nagyon kellemesen csalódtam. A teszt a tunnelben már v4-en történt, bekapcsolt fasttrack mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest