Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Van valakinek hap AC3? Érdekes, hogy a számítógépek mind 2ghz-en, mind 5ghz-en stabilan rajt vannak. A telefon is ok 2ghz-el, de 5-ről időnként ledobálja. Rögtön vissza is megy aztán. Nézegettem a hivatalos mikrotik fórumot is, panaszkodnak, de van akinél csak újraindítás segít, vagy enabled/disabled interface. Nálam ilyen nincs, azonnal visszamegy. De csak a telefon csinálja. Oneplus 10 pro. De a oneplus 7T-m is csinálja. Logban annyi van, hogy disconnecting, signal lost. Hát signal tuti nem lost, az ágyon hevert. Az sem igen lehet, hogy elalszik a telefon szerintem, mert a TPLINK WDR nem tudom mi 6 éves routerrel bizony ok. Ami érdekes, hogy a jelerősségre sokkal kevesebbet állít az AC3, mint a telefon maga. De amúgy lefedettség ok, sebesség is. Az AX3 az viszont jelerősségnek például kb. azt mond, mint amit a telefon. Szóval, így általánosságban, van valami hasonló tapasztalat? AX3-ra is panaszkodtak, de az nálam jó, ugyanúgy wifiwave2, beállítások is ugyanazok. Legalábbis ott még nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest