- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jogibeer
csendes tag
Tisztelt fórum lakók
Munkahelyemen van egy Mikrotik RB3011 router. Ezen van konfigurálva egy pppoe szerver. Létre van hozva egy 5GHz- es hálózat. A külső eszközök pppoe kapcsolattal csatlakoznak hozzá. Mivel nekem hálózat felügyeletet kell ellátnom , ezért én is használom. Most egy TPlink wr940 routerem van. Ezzel tökéletesen működik, de nincs Gb- es port rajta. Amit eddig próbáltam újabb TPlink eszközt, annál minden egyes esetben folyamatosan szakadt a kapcsolat. Ezzel találkozott már valaki? Nekem az is jó, ha tanácsot adtok mi van elszúrva a Mikrotik beállításaiban. Itthonra nem szeretnék ilyen eszközt, mert még nagyon gyerekcipőben jár a tudásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 20 éve regisztráltam
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Mini-ITX
- BestBuy topik
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest