-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Sziasztok
van a háztetőn egy MikroTik LTE6kit RBLHGR&R11e-LTE6,
ami a lefedettséghez képest jól teljesít már lassan 2.éve.
Anno sikeresen be üzemeltem úgy , hogy a MikroTik csak modemként üzemel és a management át lett adva egy UniFi USG routernek. Mikrotik -> UniFi Usg -> LANSajnos mostmár nem elég nekem az UniFi és szeretnek áttérni másra (pfsense).
UniFi beállításaiban a WAN portnál nincs semmi különös beállítva DHCP4 vlan id nélkül. Így gondoltam csak át dugom a másik routerba hasonló beállítással és kész - hat nem, sőt ha egy laptopa dugom azt a kábelt ami a MikroTik -bol jön akkor ott sincs net , viszont mac alapján el tudom érni a winboxot. Viszont innentől fogalmam sincs hogyan tovább.
Tudna valaki segíteni ajánlani valamit?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest