Hirdetés
- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Sziasztok!
A Routeros-al még csak most ismerkedek (korábban itt volt is vita az amatőr kérdésem miatt (elnézést ezért, csak nincs "kezdőknek" topic)), ennek ellenére mivel csak virtualizálva próbálgatom, így nem mindent tudok kipróbálni.
Pont a lényeget nem, a dual wan-t.
Addig jutottam, hogy a wan port működjön, mint dhcp client, tehát megkapja az ip-t, + legyen dhcp serverem ami kiszolgálja a klienseket.
Ahhoz, hogy weboldalak menjenek, 3 port-ot tettem nat rule-ba (53, 80, 443)-at. Az action itt masqerade. Ez eddig oké gondolom, mivelhogy működik.
A route részhez nem nyúltam, azokat a tűzfal szabályok alapján létrehozta az os gondolom én.
Ugyanitt megtehetem azt, hogy egy xy portot beállítok egy másik out interface-re, masquerade-el, így működhet a dolog? Tehát ilyenkor a 53, 80, 443 wan1-en megy, az xy pedig a wan2-őn? Nem kavarnak be egymásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Razer Kraken Multi-Platform 7.1 INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest