- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Játszadozom az automatikus backup/export készítéssel. Olyan problémába ütköztem amit több órája nem tudok megoldani. Elkészül az export fájl, el is küldi emailbe viszont rossz fájlnévvel. Elképzelhető hogy ez egy rendszer bug vagy Én vagyok láma.
Amennyiben az export fájl a flash gyökerébe készül akkor minden oké, jó néven csatolja. De! Én használok egy pendriveot, azon van minden a logok is. Az exportot a /disk3/backup könyvtárba készítem, akkor ha csatolom az xxx.rsc fájlt az emailhez akkor amikor megérkezik akkor a neve az emailben disk3_backup_xxx.rsc lesz. Ez miért van?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest