- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
amargo #14920 üzenetére
Inkább oda jutottunk el, amit én mondtam az első ezzel kapcsolatos hozzászólásomban, de mindegy
#14921Reggie0: Hát némelyik komment helyett egy videó többet segítene, de egyébként úgy látom nem értetted meg a lényeget, én azt mondtam egyrészt nem mindig a terminális megoldás a legegyszerűbb, másrészt nem mindig célszerű azt használni, mint amit itt leírtak, pl. a code-ok használatának sok értelme nincs szerintem a kérdező esetében, de amúgy sem, de a túlbonyolításos dolgokra megint írtam kicsit feljebb, örülök hogy valamit többször le kell írnom, de hát ez magyarország ....
Másrészt az egyszerűbb embereket nem hiszem hogy nagyon érdekli a terminál, megmondod neki hol kell és onnantól megjegyzi, nem kell rajta gondolkozni, hogy a múltkor kapott egy ilyen kódsort, azt hogy is kellene módosítani hogy az most neki abban az esetben jó legyen.
Persze most lehetne arról beszélni, hogy az egyszerű embernek minek Mikrotik, de akkor lehetne arról is beszélni, hogy sok parasztnak minek Audi meg BMW stb... mikor szekérrel is el lehet jutni A-ból B-be környezetszennyezés nélkül, szóval na folytassuk a vitát, már csak azért is mert nincs időm rá, meg úgy is rosszul jösztök ki és nem is közvetlenül a témába vág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest