- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Modellek amelyek támogatják az 5G CA-t és a B20+N28 CA-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
silver-pda #12322 üzenetére
hogyne lehetne
pont nemrég csináltam ilyet, igaz nem ez a létező legelegánsabb megoldás, de ha más nem ír szebbet, akkor ezt is megnézheted.mindkét routeren a wlan alá felveszel egy WDS interfészt, amiben a Master Interface az adott wlan, a WDS address meg a másik oldal wlan-jának a MAC addresse.
az ac2-n a wlan WDS beállítások közt WDS mód static, meg ha van bridge, akkor azt is beállítod itt.
az ac lite-on meg felveszel egy Virtual interfészt is a wlanra, aminek a Master Interface szintén a fizikai wlan, Mode pedig ap bridge, meg persze állítasz be SSID-t meg jelszót.ez elég kőbalta módszer, nem használ se Mesht, se CAPsMAN-t, cserébe nem csak Mikrotik környezetben működik, további hátránya, hogy csökkenti az elérhető sávszélességet, mert ugyanaz az antenna oldja meg jel fogadását és továbbítását is. ha összekombinálod a 2.4-es meg az 5-ös antennát hogy az egyik csatlakozik a hap ac2-re, a másik meg tovább szórja a jelet, az némileg javít ezen, de azt nem próbáltam, én csak a 2.4-es antennát használtam, amikor összeraktam a fenti megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest