-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
TechToys2020 #12236 üzenetére
milyen többi frekin nem nézi? nem értem mit irtál.
ha automatán van, akkor végigszkennelni az összes csatornát, hogy van-e valamelyiken radar. ha ezt bepipálod, akkor kihagyja azokat a frekvenciákat, ahol tudja hogy van radar és csak a többit nézi meg, hogy esetleg azokon is van-e
channel.skip-dfs-channels
If channel.frequency is left blank, the selection will skip DFS channels"
kézikönyv"Én beirtam egy frekit, és bekattintottam, hogy skip DFS."
frequency
Channel frequency value in MHz on which AP will operate.
Allowed values depend on the selected band, and are restricted by country setting and wireless card capabilities. This setting has no effect if interface is in any of station modes, or in wds-slave mode, or if DFS is active.
szintén a kézikönyvből"Ilyen eszközöket vettem, azt gondoltam jók. Tévedtem."
mindenki más azért elboldogul vele, szóval én úgy gondolom, hogy te fundamentálisan félreértesz valamit, vagy nem olvastad el a kézikönyvet, hanem csak betippeled, hogy mi micsoda, aztán amikor nem azt csinálja, amire gondoltál, akkor a router a hülye.nem bántásként mondom, de tényleg: olvasd el a kézikönyvet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest