- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Beniii06 #11662 üzenetére
jerry311, Beniii06:
Nem valószínű, hogy olyan csatornára váltana, amit nem lát másik eszközöm.
Egyrészt azért, mert egy darabig no_country módban volt, ami nagyon kevés frekit kínál, azokat gyakorlatilag minden eszköz látja. Azzal is megtörtént ugyanez. Most hungary van country-nak beállítva és ugyanez van. Itt persze már több csatorna érhető el.
Próbáltam más csatornákon is. A 100-ról valóban egyszer elváltott száz-valahányasra, (talán 132-re, nem tudom biztosan), de a 36 és 52 csatornák radar tekintetében nem problémásak Magyarországon. A 100 felettieket érinti viszont.Mindegy, most egyelőre üzemel az 52-esen, ha újra eltűnik nem indítom újra, hanem megpróbálok utánajárni, hogy milyen státuszban van. Más csatornára váltott, lefagyott, stb.
Gondolom a routeros-ben leolvasható lesz (már ha ilyenkor elérhető marad lan-ról) éppen melyik frekin dolgozik.
Jelenleg már a cpu-t is visszavettem 700MHz-ről 500MHz-re.
Olyan ~42fokot mutat hőmérsékletnek és 24V tápfeszt.Nekem van egy olyan érzésem, hogy a routerboard haldoklik, de ne legyen igazam.
Szóval egyelőre várok egy újabb hibáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest