Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Azért az olvasással remélem nincs gond, mert ehhez a szakmához bizony kell. Nem írtam sehol hogy szar a ROS, főleg hogy androiddal, illetve Linux-al tökéletesen működik, csak Windows-al nem, bár ezt többször is leírtam, egyébként pipa ide vagy oda, már vagy 100 variációt kipróbáltam és semmi, ezek után kezdtem a Windowst is állítgatni, de azzal sem mentem semmire, de ha a pipákon kívül van más javaslatod is, akkor szívesen hallgatom.
Nem a munkával van a baj inkább, hanem az ár/minőség aránnyal, egy pipáért ennyit elkérni ... hát inkább hagyjuk, maradjunk annyiban hogy nekem nem lenne pofám.
(#10795) E.Kaufmann: Már egy ideje én is fontolgatom az OpenVPN-t, csak ugye eddig úgy voltam vele, hogy ha meg lehet oldani külön kliens szoftver nélkül és mégis csak egy normálisabb VPN-el, akkor megoldom úgy, de tényleg már nem tudom hogy hány megoldást/konfigurációt kipróbáltam meg ugye hány videót megnéztem és újra felkonfiguráltam az alapján a VPN-t és a vicces az, hogy másnak működik (mondjuk nem mai videók, illetve cikkek), nekem nem és egyszerűen nem tudom mire fogni. Még a vírusírtót is kikapcsoltam, sőt ki is léptem belőle (KTS) és mégsem megy, erre meg azért vetemedtem, mert volt hogy valamelyik vírusírtó és egyben tűzfalszoftver (talán F-Secure) megfogta a kifele menő PPTP-t, de itt a PPTP megy, csak az L2TP/IPsec nem megy sehogy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Philips EP5444/50
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest