- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bacus őstag válasz  Alteran-IT

üzenetére Alteran-IT

üzenetéreSzerintem engedjük el a témát. Mérés nélkül is működhet egy hálózat. Azt állítani, hogy szar anyagokkal dolgoznak, ezért mérik le, hát ez se kis marhaság. Ha legközelebb kérnek tőlem hálózat kiépítést megkereslek, ha foglalkozol vele, érdeke, te is adhatsz árajánlatot. Ha a megrendelő igényt tart rá, akkor a munka végén hívok szakcéget, aki mér, dokumentál, stb. Én mérés nélkül is kérek dokumentációt ! Melyik kábel merre megy, melyik végpont hol van alaprajzon berajzolva stb. A mérés csak ennek a kiegészítése. Ez a topik arról szól, hogy a kábelezés jó, aztán jönnek a gondolkodó emberek, hogy logikát is tegyenek rá. Ezen gondolkodó emberek lennénk mi, értelmesen megfogalmazott kérdésekkel!!, amikre esetleg nagyobb tudás/tapasztalat mellett értelmes választ lehet adni. Hülye kérdésre én továbbra sem próbálok értelmes választ adni, ha olyan kedvem van kis trollkodás feldobja a topikot, ha meg nem olyan, akkor jobb esetben nem válaszolok... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold
 ekkold