Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
Értem mit mondasz, és már azóta látom hogy a gépen a net miért megy át az otthonira.
Gyakorlatilag mikor létrejön a vpn kapcsolat le kapcsolja a lanon a nettemet. De ez végülis nem gond. A gond hogy nem látszik a tuloldalt lévő gépem. igazándiból a fájl megosztás kéne, a megosztott mappákat kéne elérni. Esetleg kamera rendszert. Bár kamerát el tudom érni más módon is mert fix ip címem van és így nyitottam neki portokat. De ami érdekes kamerát is elérem és a megosztott könyvtárakat is az androidos telefonomról, vpnen keresztül. Persze a média lejátszó már nem éri el a gépeken lévő mappákat. A munkahelyi gépem meg semmit sem ér el az otthoni hallóból. De a kapcsolat létrejön.
Megnéztem egy csomó videót, de ott sem állítottak be többet mint én. Na persze ök helyi hálón tesztelték ami otthon jó is tényleg csak mikor kintről akarom elérni akkor nem látok egy gépet sem. olyan 15 éve mentek még ezek a dolgok de azóta már sok mindent el felejtettem, és meg változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold