Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kempinglámpa helyett kürt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
Értem mit mondasz, és már azóta látom hogy a gépen a net miért megy át az otthonira.
Gyakorlatilag mikor létrejön a vpn kapcsolat le kapcsolja a lanon a nettemet. De ez végülis nem gond. A gond hogy nem látszik a tuloldalt lévő gépem. igazándiból a fájl megosztás kéne, a megosztott mappákat kéne elérni. Esetleg kamera rendszert. Bár kamerát el tudom érni más módon is mert fix ip címem van és így nyitottam neki portokat. De ami érdekes kamerát is elérem és a megosztott könyvtárakat is az androidos telefonomról, vpnen keresztül. Persze a média lejátszó már nem éri el a gépeken lévő mappákat. A munkahelyi gépem meg semmit sem ér el az otthoni hallóból. De a kapcsolat létrejön.
Megnéztem egy csomó videót, de ott sem állítottak be többet mint én. Na persze ök helyi hálón tesztelték ami otthon jó is tényleg csak mikor kintről akarom elérni akkor nem látok egy gépet sem. olyan 15 éve mentek még ezek a dolgok de azóta már sok mindent el felejtettem, és meg változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Disney+
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest