- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor001
tag
válasz
smallmer #3348 üzenetére
Egy Surface (szinte) teljesen kivált egy laptopot, így minden olyan felhasználása egy gépnek, ami Windows-on kívül megvalósíthatatlan vagy kényelmetlen, jobb Surface-en. Mindemellett vékony és könnyű, továbbá megfelelő tabletes felhasználásra is, de ott üzemidőben elmarad a droidos/iOS-es társaktól.
Videónézésre leginkább valami androidos készüléket ajánlanék a képarány és az üzemidő miatt (továbbá erre a felhasználásra elég drága is a Surface), Samsung Tab S és A szériákban jó képernyők vannak.
Ha a laptopot is kiváltanád vele, akkor érdemes beruházni a billentyűzetre. Pro 7-hez én használt UK billentyűzetet rendeltem Amazonról, és bevált, szerintem az újakhoz is lehet ilyet kapni. -
válasz
smallmer #3351 üzenetére
Oda és utazni talán jobb a ios/droid. 10böl 7x samun tabon netflix/disney/skys és letöltött filmeket nézek, zenélek stb. Az a bizonyos 3 alkalom viszont kikerülhetettlen surface a win miatt. Ha terveznem kell akkor viszont csak a surface az egyedüli lehetőségem, amin szintén tudok social/media játszást véghez vinni. Surfacehez van nekem is bill. + pen 2, istenkirály. Vonaton pl a cerka nem a legjobb, mert a vonat rezgése miatt nem tudsz pontosan rajzolni pl. Akkor bt egerezek, de otthon vagy munkahelyen simán jól tudom használni a pen-t. Kijelző üveg persze alap, de a bill jól védi+ külső tokban van.
Polarstar a Surface Laptop 5 gépéről beszél.
Ugye a 2 között között pont annyi a különbség amennyit te is megtalálsz a neten. Kinek mi a referencia. -
válasz
smallmer #3348 üzenetére
Ha wines szoftvert kell használnod, akkor az egyik legjobb alternatíva. De egy droid/ios tab kényelmesebb tartalomfogyasztásra, akksiban is erősebbek. A surface képarányát nagyon szeretem, több minden elfér a kijelzőn mint egy sima laptop esetében pl. tervezéskor és nyilván a képarány miatt szerkesztés/böngészés is nagyon kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest