Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor001
tag
válasz
smallmer
üzenetére
Egy Surface (szinte) teljesen kivált egy laptopot, így minden olyan felhasználása egy gépnek, ami Windows-on kívül megvalósíthatatlan vagy kényelmetlen, jobb Surface-en. Mindemellett vékony és könnyű, továbbá megfelelő tabletes felhasználásra is, de ott üzemidőben elmarad a droidos/iOS-es társaktól.
Videónézésre leginkább valami androidos készüléket ajánlanék a képarány és az üzemidő miatt (továbbá erre a felhasználásra elég drága is a Surface), Samsung Tab S és A szériákban jó képernyők vannak.
Ha a laptopot is kiváltanád vele, akkor érdemes beruházni a billentyűzetre. Pro 7-hez én használt UK billentyűzetet rendeltem Amazonról, és bevált, szerintem az újakhoz is lehet ilyet kapni. -
válasz
smallmer
üzenetére
Ha wines szoftvert kell használnod, akkor az egyik legjobb alternatíva. De egy droid/ios tab kényelmesebb tartalomfogyasztásra, akksiban is erősebbek. A surface képarányát nagyon szeretem, több minden elfér a kijelzőn mint egy sima laptop esetében pl. tervezéskor és nyilván a képarány miatt szerkesztés/böngészés is nagyon kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Nyaralás topik
- Star Wars Outlaws teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest