Hirdetés
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Épp túléltem az előbb egy mini hearth attack-ot.

Nem indult el a gép, és csak egy aksi ikont mutatott.
Hangerő fel + bekapcsoló gomb sokáig nyomva megoldotta.Épp újra akartam volna telepíteni amúgy, ezért shift + újraindítással akartam előbb az UEFI-be belépni.
Rögtön azt írta, hogy "A Windows előkészítése Ne kapcsolja ki a számítógépet". Egy ideje már ezt csinálta, gondoltam kinyomom a bekapcsológombbal, mert szerintem semmi nem történik.
Aztán jött az elején említett aksi ikon probléma.
Most elindult, megint pörgette egy ideig ezt a windows előkészítését (pont azt akartam írni hogy semmi nem történik, de miközben ezt írtam bejött).Most úgy néz ki jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs