- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
polonic #2348 üzenetére
Eddig milyen böngészőt használtál? Valószínűleg közrejátszik mit szokott meg a szemed. Mindenesetre jó dolog a Microsoft javít a Chromium projekt scrollján és akár a Google is átveheti a Chrome-ba. UWP Edge szintű talán nem lesz a Chromium korlátai miatt. (Apple-nél Safari jó még)
https://blogs.windows.com/msedgedev/2020/04/02/scrolling-personality-improvements/
-
xy.zsolt
őstag
válasz
polonic #2292 üzenetére
köszi, de éppen az lenne a lényeg, hogy ne kelljen a billentyűzetet használnom....régebben ez működött csak kb amióta új az edge nem. Amikor már kijelöltem máshol egy szöveget és szeretném azt egy másik szövegbe illeszteni olyan helyre ahonnan törölnöm is kell.....na, akkor hátrány a kivágás mert onnantól már csak a frissen kivágott tartalmat tudom betenni. Remélem érthetőbben írtam le most.
-
válasz
polonic #2232 üzenetére
Épp akartam írni, hogy ez a [cikk] 21.-én kelt.
Nálam, meg márt kint volt a 83. -
törölt tag
válasz
polonic #2092 üzenetére
Régen a Windows Sync látta el a feladatot, azzal is volt gond UWP Edge-ben, most nulláról csinálják egy új szinkronizálás backend van és csak lassan engedélyezik a funkciókat. A Windows feladatnézet idővonallal sincs még integrálva. Még a kedvencek duplikáció buggal is küzdenek azt hiszem. Ha működik, akkor kényelmes a felhő, viszont ne bízzunk benne 100%-ig. Én HTML exportban is tartom a kedvenceim, ha valamit elcsesznek a felhőben akkor fájlból vissza tudom rakni.
A szinkronizálás eddig sem volt az erősségük: használom a Onedrive-ot, gigabites nettel 150 KB/s az upload. Lett az a feature, hogy a tálcán az órára kattintva a mininaptárba integrálták a napi eseményeket, többször észrevettem nem szinkronizál rendesen a naptár apphoz, azt írja nincs esemény ma pedig van. A Onenote app csomószor konfliktus hibát jelez jegyzeteknél, már törölt részt akar visszaszinkronizálni. Webes felületen egyszerűbb és pontosabb minden, leszoktam az appokról. -
junior11
veterán
válasz
polonic #2069 üzenetére
Szerintem is, ahogy a fórumtárs írta, arra leszek viszont majd kíváncsi, hogy az új verziók megjelenése után milyen hamar fog frissülni az Edge és a hibajavításokra milyen gyorsan fog reagálni a Microsoft, mert ilyen téren a Google Chrome az élen jár, ezért is tartják az egyik legbiztonságosabb böngészőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest