- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Akelaus #3665 üzenetére
Sajna ezt passzolnom kell, nem tudom mi okozhatja ezt a jelenséget Nálad...
Winnie The P
Android-os Edge-ben gyárilag be van építve az Adblock Plus reklámszűrő (Én is ezt használom, gyorsan és jól teszi a dolgát), csak a beállításokban be kell kapcsolni.Ha más reklámszűrőt szeretnél telepíteni, akkor ez segíthet:
How to Install Extensions in Edge Browser for Android -
válasz
Akelaus #3663 üzenetére
Most direkt felpakoltam a Brave-t, így 3 böngészővel néztem meg (Brave, Edge, Firefox)
1. mindhárom böngészőben világos mód van beállítva
2. mindhárom böngészőben a PH-t állítottam át sötét módraNálam mindhárom böngészőben ugyanúgy jelennek meg a PH-s oldalak, a profilképek körül ott a fehér háttér, az alábbi kép Brave-ről készült
Tehát Nálam, önmagában a böngészők sötét vagy világos mód állításának semmilyen kihatása nincs a PH oldalak megjelenítésére.
-
válasz
Akelaus #3661 üzenetére
Az első problémára nem tudom mi történhetett és mi lehet a megoldás...
A profilképes kérdésedre: Ennek semmi köze az Edge-hez, annak sötét módjához.
Magán a PH-n kapcsoltad be a sötét módot (oldal legaljának jobb szélén a Sötét mód Béta gombon kattintottál), ilyenkor ilyen a profilkép (minden böngészőben). -
Tökimanó
senior tag
válasz
Akelaus #3352 üzenetére
Brave egész jó lenne, viszont hiányzik néhány dolog amit már megszoktam. Például nem tudom felrakni rá a SafelnCloud jelszókezelőt. Mindenhol azt használom ezért szükségem lenne rá a Braveban is. Tudom van saját jelszókezelője is, de azt meg máshová nem tudom felrakni. Persze azért néha így is használom a Bravet, de nem alapértelmezetten.
A Vivaldi se rossz, de a gyorsaság terén még javulnia kellene. -
törölt tag
válasz
Akelaus #2345 üzenetére
Az a Chromium féle megoldás, az általam mutatott kettő a régi, UWP Edge scrollhoz hasonló. Mert régi Edge-ről az újra váltva szembetűnik alapértelmezetten nem olyan finom a Chromium. Edge insider blogok alapján dolgoznak rajta idővel majd bekerül rendesen, addig zászlózni kell.
polonic: a flagek beállítása után újraindítottad a böngészőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest