- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Én amúgy is be vagyok lépve a windows fiókban. Az Edge is bejelentkezve volt mindig és fiókba szinkronizál minden adatot. Ma telepítettem valamilyen nagyon frissítést a windows updateben és amikor újra indult a gép a frissítést követően elindítottam az Edget, folyamatosan jelezte, hogy jelentkezzek be. Bejelentkeztem, de ha bezártam a böngészőt és újra megnyitottam megint ezt csinálta.
Amit fentebb linkeltél parancsokat, lefutattam és most egyenlőre nem csinálja. -
válasz
zsoltzsolt #3549 üzenetére
Pont ezt akartam leírni, hogy van rá megoldás, hogy ne kelljen minden böngésző bezárás, vagy számítógép elindítás után bejelentkezni az Edgebe?
-
-
-
-
Na, akkor meg vagyok nyugodva, hogy nem nálam van a gebasz, hanem valamit elcsesztek az Edge estében. Várjuk a hibajavítást nagy örömmel.
-
-
-
Nem tudom, hogym it csináltak az MS-nél az Edge-el, de ma este frissült és azóta ha rámegyek bármilyen weboldalra és görgetek az egérrel olyan szögletesen mozog. Nem smooth, hanem szögletes. Chrome és FF alatt teljesen smooth minden.
-
-
-
-
-
válasz
polonic #2232 üzenetére
Épp akartam írni, hogy ez a [cikk] 21.-én kelt.
Nálam, meg márt kint volt a 83. -
Arra van lehetőségem, hogy Edge alatt a youtube videókat alap esetben ha rendelkezésre ál 1080p-ben játssza le automatikusan? Ha igen, mit és hol kell beállítanom?
-
-
-
Kéne kis segítség a jelenlegi 1903-alatt lévő Edghez:
Az egyik probléma, hogy amikor kitűzöm középre a Youtube.com oldalt, akkor nem jeleníti meg az ikonját. facebook, és társai igen, de ez nem és az istennek nem tudom elővarázsolni. Korábbi verzióknál ment.Erről beszélek:
A másik probléma, hogy amikor belépek a facebbokra,, akkor ha valamire rákkaintok jobb egérgombbal és új ablakban akarom megnyitni, akkor nem tölt be azonnal az oldal, hanem gondolkodik és van amikor kiírja, hogy a webhely helyreállítása mert nem válaszol. Ezzel mit lehet kezdeni, mert idegesítő. A korábbi verzióknál nincs. Egyetlen egy kiegészítő van telepítve, az Ublock Origin, de ha kikapcsolom, vagy törlöm, akkor is ez a helyzet!
-
-
-
-
-
-
válasz
#86564352 #1381 üzenetére
Köszönöm a segítséged. Már én is a 3rd Party víruskeresőre gondoltam, de nem. Leszedtem és csak a Defender van fent.
Megcsináltam amit linkeltél. A gond akkor jelentkezik most, ha a youtube.com oldalt azaz a YouTube-ot nyitom meg. Ahogy megnyitom a YouTube-ot, azonnal előjön a probléma és nem tudom a többi oldalt megnyitni. Ha nincs youtube megnyitva akárhány oldalt tudok böngészni. -
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Amikor megnyitom az EDGE-t. és elkezdek több lapon böngészni, akkor a 3. lap után teker a böngésző és nem reagál semmire.
Már megcsináltam az előzmények törlését, már alaphelyzetbe is állítottam, de semmi. Ugyan az a jelenség. Minden más böngészőm működik, csak ez nem. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest