- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3664 üzenetére
Nálam pedig nem, nekem ma reggelig sötét volt a háttér, és most is az újra. Edge, Brave ugyanúgy sötét módban használva, és a Ph-is sötét módra állítva.
Brave:
Nekem ez így a "jó" mert nálam ez a megjelenés a megszokott a fentebb írt két böngészőben.
Látom a képet amit mellékeltél, azon meg nem ilyen, így neked az a "jó".
Am. a böngésző sötét módja lesz a ludas, ha az ki van kapcsolva, akkor nálam is fehér a háttér. Edge reggel valószínűleg full hülyén működött. -
Akelaus
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #3662 üzenetére
Már sötét, és magától.
"ilyenkor ilyen a profilkép (minden böngészőben)" nem, nem ilyen Brave alatt is sötét módban használt böngésző mellett, a Ph sötét módra állítva, nincs fehér háttér.
Esélyes nem a böngészőben volt a hiba, hanem a béta dolog miatt nem működött rendesen a Ph sötét módja. -
Akelaus
senior tag
Ma reggel kicsit döcögve indult az Edge, de aztán nagy nehezen sikerült neki. Nem tudom mi történt az éjszaka, de elvben áramtalanított gép mellett frissítés nem ment fel. Viszont indulás után az fogadott, hogy a későbbre elmentett oldalak helyett ez van:
Úgy tűnik az összes elveszett.
Illetve mivel sötét módban használom az Edge-t, eddig emlékeim szerint nem így jelentek meg a profilképek a Ph-n, azaz nem volt egy fehér "háttér":
-
Akelaus
senior tag
válasz
junior11 #3351 üzenetére
Én is rakom fel a dolgaimra a Brave-t, pedig nagyon szerettem az Edge-t, de mióta ez a mesterséges intelligencia előtérbe került, azóta nálam tiszta tré.
Plusz az adatvédelem, és a halom reklám amitől tableten-mobilon kín a böngészés.
Brave megoldja, és nem kell felrakni/megvenni pluszban még valamit ezért.Jól indult ez az Edge, de.
Melóhelyen sajnos vagy az vagy a Chrome. 🙄
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fotó állvány eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest