- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Szellem. #3552 üzenetére
Én is MS fiókkal vagyok a Win-be bejelentkezve, ezért nem értettem. Nem emlékszem arra, hogy az Edgébe külön be kellett valaha is jelentkezni, ha már a fiókomba beléptem. Persze ettől hogy nem emlékszem, még lehet hogy kellett. Kezdőlapom a Google, abba egy másik google adataimmal lépek be, az viszont időnként kiléptet így újra be kell jelentkezni, de ugye az más tészta...
-
daimonion
senior tag
válasz
Szellem. #1694 üzenetére
Egyébként a dev verziót símán lehet használni fő böngészőnek. Hetente frissül és a edge://flags/ parancs beütésével simán lehet a szükséges hiányosságokat bekapcsolni.
Én ezeket kapcsoltam be pluszba
Smooth Scrolling
Animate smoothly when scrolling page content. – Windows#smooth-scrolling
NoScript previews
Enable disabling JavaScript on some pages on slow networks. – Mac, Windows#enable-noscript-previews
Password import
Import functionality in password settings. – Mac, Windows#PasswordImport
Parallel downloading
Enable parallel downloading to accelerate download speed. – Mac, Windows#enable-parallel-downloading
Enable 'Prefer:Safe' header
Includes 'Prefer:Safe' header in each HTTP and HTTPS request – Windows#edge-prefer-safe-header
Microsoft Edge Reading View
Enables Reading view in Microsoft Edge – Mac, Windows#edge-reading-view
Microsoft Edge tracking prevention
Enables tracking prevention in Microsoft Edge – Mac, Windows#edge-tracking-prevention
Microsoft Edge Translate
Enables Translate in Microsoft Edge – Mac, Windows#edge-translate
-
junior11
veterán
válasz
Szellem. #1694 üzenetére
Csak mostanában kezdtem jobban használni, igaz, áprilisi, hivatalos kiadása óta telepítve van a Dev Channel verzió, eddig elég jók a benyomások, nagyon gyors, mint a Chrome, néha még gyorsabb is, jól bánik a memóriával és a procival szintén. Még nem tud magyarul. Viszont mivel még messze nincs kész, folyamatosan fejlődik, vannak funkciók, amik nem teljesen működnek, néha akár összeomolhat, így stabil, elsődleges böngészőnek nem használom, de biztosan van, aki igen, szóval ez is egyéni döntés. Twofatcat fórumtárs használja napi szinten, ha jól tudom.
Sweet Lou 6 Köszi, most nincs nálam a telefon, de megnézem.
-
junior11
veterán
válasz
Szellem. #1689 üzenetére
Régebben is volt ilyen amíg használtam nekem is. Az ikon hol megjelent, aztán ismét nem. Az új lapon való megnyitás néha lassú, nehézkes volt nekem is (csak Adguard volt fent), de aztán végül betöltött. Már régóta nem használom, elegem lett a bosszantó hibáiból, szinkronizációs gondjaiból, pedig sokszor kapott esélyt. A chromiumos Edge már más tészta.
-
-
törölt tag
válasz
Szellem. #1382 üzenetére
Érdekes eset. Kiegészítők letiltása talán? YT régi felületének visszaállítása?
Nem tudom mi okozhatja, nálam Win 1809 verzión megy az Edge és YouTube a régi és új felülettel egyaránt mellette a szokásos böngészéssel most is kb. 10 lap nyitva. Nálam is Defender véd, és Edge-ben is csak az Adguard kiegészítő a plusz nálam.
Még ilyen nesze semmi fogd meg jól sfc /scannow parancs jut eszembe, vagy ami jobb powershell:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
(#1383) Plag: akkor valami VGA driver gubanc a fő gyanúsítottam! Igaz, ha a többi böngészőben jó hardveres gyorsítással is akkor tényleg passz mitől lehet.
-
-
törölt tag
válasz
Szellem. #1380 üzenetére
Minden oldalnál csinálja? Valamilyen védelmi szoftver bekavar esetleg? Ha van ilyen, ideiglenesen állítsd le és nézd meg úgy hátha összeakad valami. Mivel a kattintásos alaphelyzetbe állítás nem segített, végső esetben powershell módszerrel is lehet próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VMware
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest