- One mobilszolgáltatások
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
de az x100-nak nem az ovf a lényege! a tárcsák és maga a váz. miért oké mindenkinek, hogy normálisan kezelhető klasszikus vázat csak a leica tud másfél millió forintért? a sok tucatműanyag között miért nem csinál más is ilyesmit? az oly pen is egy erőtlen, bizonytalan, félkretén lépés ebbe az irányba.
(az ovf-et én leszarom magasról, már rég evf-párti vagyok, amióta használom)
az x100 nem parasztvakítás, hanem egy tényleg retró váz, retró kezeléssel. szégyen mindenki másra nézve, hogy ez egyedi, ez ekkora felhajtást kell generáljon. vajon miért néz ki effektíve ugyanúgy az összes dslr manapság? normális dolog ez, hogy az összes ugyanúgy néz ki?
(egyébként nem bírom már követni az ellenérveid, nem azt mondtam, hogy a panasonic találta fel a retró vázat, hanem pont azt, hogy a pana a világ hülyéje, hogy a digitális érában, 2011-ben másvalaki arat épp egy retró vázzal, miközben már nekik is volt egy. persze a többi gyártó is sorbanállhatna a pofonért...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest