Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • domedee

    senior tag

    válasz Studi #89129 üzenetére

    Nem bántódtam meg, mint olcsóbb opcióként írtam, ha tényleg csak esetleges használat lenne a cél és az ár legalább olyan fontos, mint a "tele" része, ahogyan a kérdező írta. Az igaz, hogy ez a Sigma dolog nem rémlett.

    Nem tökéletes obi, DE majd az új 150-400 F4 lesz az Olympustól. :D Már előre félek tőle. Az asszonykám naaagyon csúnyán fog nézni valamikor rám. ;]

    Nekem egy E-M1-hez lett véve a múlt héten kb, ugyanígy "vész esetére", ha a 12-100 kevés lenne. 35k volt, ennyit megér szerintem. Persze a képminőségben látni, hogy gyengébb, mint a 12-100, de ez nem meglepő.

    A nagyságához tényleg veszélyes tud lenni egy kis váz, E-M1-en korrekt/használható. De itt (FT 70-300) legalább felezed az árat és duplázod a macerát a használatban és sajnos tényleg nincs igazi választásod, ha nem akarsz 100k körül költeni használt obira.

    ''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

Új hozzászólás Aktív témák