Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • enterlaci

    senior tag

    válasz Grga_Pitic #79481 üzenetére

    +t72killer
    +Lassú Víz

    Köszönöm, így már kezdem tisztábban látni a dolgokat!
    Szerezni fogok egy TTL-es vakut a vázra, talán Fl36-ot. A fantáziámat meg is mozgatta távvezérlés, még bele is férne most egy Godox vagy YN. Ráadásul az Amazon is már free shippinges Mo-ra (.de domainről, áfa, vám az árban).
    Lehet volt már erről is szó, pl. a TT600-as fog menni optikai indítással slave-nek? Avagy az Rc megoldás esetleg jobb lenne és akkor milyen indítót/kioldót/triggert vagy mit kéne vennem? Grga láttam te szenvedtél ilyesmivel..

    Egy kínai Lambency diffúzort épp nemrég szereztem be, Gary Fong videója alapján, akkor sztempont jó lesz pl. lambériás mennyezeten is. Meg kíváncsi vagyok ha lefele kell döntenem a gépet akkor ez segít-e vagy egy mini softbox majd inkább.

    Fix obi is tervben, járt már nálam 45 f1,8, kültérben voltam vele, bámulatos, a kitobim élessége mintha a fasorban sem lenne, ráadásul éltek a színek is. Kell egy fix nekem beltérre is!

    Amúgy persze, picit paráztam, mert eddig jellemzően ilyen eredmények voltak csak

    Mennyezetre, GN20, ennél épp 4-5méter a távolság (fel+le=össz) a vakutól a célig. A hisztogramról meg azt látom, hogy sok képinformáció elveszett, nem!? Ebből azt hiszem nagyon kevés a fény.

    Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11

Új hozzászólás Aktív témák