Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
madgie
üzenetére
Én értem hogy beleszerettél ebbe a raptor-dologba de azért remélem nem gondolod hogy ez valami aduász. Akkor megint beidézem Nippont: "Ettől függetlenül nem rossz dolog egy jó vázstabi csak portrénál ne felejtsd el kikapcsolni." Ez q*rvára nem egyenlő azzal hogy mit ér meg nem ér mozgó dolgoknál. Most megint: "de ha megvan a kellő záridő, akkor én nem használnám" Mert miért is nem? Miért kellene ezzel külön foglalkoznom és ki-be kapcsolgatnom?
Én hoztam példákat (és képet is!) arra is amikor kell a stabi, meg amúgy is, arra hogy furcsa módon egész jól lehet _be_kapcsolt stabival portrézni. Lehetne kérni hogy akkor ezek a nagy megmondások is alá legyenek támasztva valamivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest