Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pandur99
üzenetére
Igen, gondoltam, hogy egyértelmű mindenkinek, aki látja az aláírásomat, csak inkább kifejtettem szavakban is
Semmi gond nincs szerintem a 12-40 képminőségével, nagyon szép a képe, de mondjuk amennyibe kerül, és amennyi üveg van benne, azért el is várom már. Inkább az a meglepő, hogy a 45 a méretei ellenére mennyire elképesztően szép képet tud (legalábbis nekem meglepő, DSLR után). Bokeh talán jobb a fixeken, de ebben sokat segít az is, hogy f/1.8-as üvegek, a 2.8-cal szemben.Ha a 12-50-ben nem kell a makró, akkor egy az egyben cserélheted 12-40-re, biztos, hogy sokkal jobb képet kapsz, és a méret sem fog igazán zavarni. A fixek akkor jók, ha tudsz jellemzően egy bizonyos gyútáv köré komponálni.
Grga_Pitic: Megtarthatnám végülis, de minek porosodjon szegény, akkor inkább használja olyan, akinek pont erre van szüksége. Meg azért sajnálnék a polcon hagyni 200 ezret csak úgy.
Sefter: Akkor miért nem jó egy fix 20 vagy 25-ös? Ha ebben a tartományban azt használod leginkább. Másik tartományhoz meg úgyis le kell csavarni ezt az obit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmi gond nincs szerintem a 12-40 képminőségével, nagyon szép a képe, de mondjuk amennyibe kerül, és amennyi üveg van benne, azért el is várom már. Inkább az a meglepő, hogy a 45 a méretei ellenére mennyire elképesztően szép képet tud (legalábbis nekem meglepő, DSLR után). Bokeh talán jobb a fixeken, de ebben sokat segít az is, hogy f/1.8-as üvegek, a 2.8-cal szemben.