Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Rewards
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
silmatauki
üzenetére
Hát, hamu a fejemre, tényleg hülyeséget írtam.
Elolvastam a válaszodat, majd leformatáltam a kártyát és kiírta gép, hogy 1:20:xx felvételre van hely. Nosza, benyomtam a rec-et, majd a 4G fájlméretnél kb. huszoniksz perc után minden előzetes figyelmeztetés nélkül megállt a felvétel. Nosza, csökkentettem a felbontást és megállt 29 percnél. Gondolom nem kerülne sokba egy opciót beletenni a programba, hogy a hátralévő felvételi időt mutassa felvétel közben, ne az elteltet.Ez a vámos baromság sajnos nem csak pénzügyi kérdés, hanem termék megnevezési és definíciós is. Aztán a gép használati utasításában a video kodek alatt még olyan szavakat is találtam, hogy non commercial, personal use. Gondolom ez is összefügg a 29 perces korláttal.
(#75939) asdf_: Egy-egy webáruház nagyon sok terméket kínál, köztük videokamerákat is. Nem érzem gondnak az ilyen termék forgalmazását, ügyintézését, ha lennének. A szoftver frissítés problémáját pedig jelenleg is megoldják az EU-s és a többi termék esetén. Elég a gépbe egy egyszer írható ROM, és máris van egy megváltoztathatatlan rész, amiből az egységes szoftver felkonfigurálja magát. De ugyanezt a hatást el lehet érni egy port lábbal a kontrolleren és egy ellenállás beültetésével vagy elhagyásával is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest