- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
- Tamron 17-50: marketing kettőnyóc, meg amit Mazsi leírt.
- Sigma 30 1.4: megbízhatatlan AF (tudom, nekem sokáig volt, imádtam és ennek hangot is adtam a fórumokon, de már akkor is bevallottam, hogy ennél az obinál rettentő gyorsan kialakult az a feltételes reflex, hogy még állványról, álló témáról is duplán kellett exponálni. Nem, nem csak az enyim volt ilyen).
- Tokina 12-24: óriási gyártási szórás (ez egyébként szinte minden 'utángyártott' obira igaz). Az enyim még a nem túl acélos EF 28-135 IS USM-hez képest is gyenge volt.
- Tamron 28-75: hármat próbáltunk - egyik totál homály, a másik nagyláton bekkes, telében frontos, a harmadik meg csak simán frontos volt (új darabok, dobozból kivéve).A 11-16, az 50-150, a régi 10-20 (meg egy-két más darab) a maradék egy százalék. (Direkt írtam, hogy nem minden 3rd party obi szutyok.
A makrókat meg hiába soroljátok, arra írtam, hogy azok jók.)Sose voltam a pénztárcám ellensége, de be kellett látnom, hogy elsősorban olyan obit kell venni, amilyen a váz gyártója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A makrókat meg hiába soroljátok, arra írtam, hogy azok jók.)