- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
vállalva, hogy megkapom a rasszizmus vádját: nekem inkább úgy tűnik, hogy a japánok (keleti népek igazából) nagyon erősek meglévő dolgok végtelen optimalizálásában, ám baromi gyengék teljesen új dolgok kitalálásában. már ami a technikának a nem technikai részét illeti. nem véletlen, hogy mind a teljes elektronikában, mind nagyjából az autóiparban lenyomtak mindenkit. nagyon-nagyon jó mérnökök. és csapnivaló marketingesek/kreatívok/stb. csak háromszor voltam távol-keleten, de ott sem tapasztaltam mást, valahol következik a társadalmi berendezkedésükből is, minden a hagyomány, a hierarchia, a tények elfogadása, a végtelen alázat és kimeríthetetlen munka"morál" (inkább kényszer).
eközben az új dolgokat inkább amerikai cégek szokták újabban feltalálni, csak hát ebben az iparágban nem sok maradt belőlük. hátha az apple egyszer csinál egy iCam csúcskompaktot...

Új hozzászólás Aktív témák
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest