Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én meg a Sony-ban a Westendben tapogattam meg egy A7-est. Hát egy tetű szegényke
akkorát laggol az EVF is és bármit nyomkodok, az is valami tetűlassan követi le EVF-ben vagy a képernyőn a dolgokat, pl. rekeszállítás úristen, belealszok. Nem egy tükrös végigcsavarod és bumm már lősz is valami, reakcióidőben pocsék, iso teljesítménye pedig Sony szenzor és fullframe 24MP létére szintén nem volt meggyőző, egy D800 szint (ami pixelsűrűbb ugye). Tesztelni sem lehetett, csak pislogtak, mikor említettem nekik, hogy tesztelek rá egy hétre egy Oly csúcsmodellt egy csúcsüveggel. Az A7-et a vitrinből kivéve kb. az üzlet bejáratáig vihettem ki, hát nem épp optimális terep tesztelésre.Aztán az Oly-tól teszteltem egy OM-D E-M1-et egy hétig, tegnap adtam vissza, egy 75 1.8-assal. Büntetőgép

Új hozzászólás Aktív témák
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
akkorát laggol az EVF is és bármit nyomkodok, az is valami tetűlassan követi le EVF-ben vagy a képernyőn a dolgokat, pl. rekeszállítás úristen, belealszok. Nem egy tükrös végigcsavarod és bumm már lősz is valami, reakcióidőben pocsék, iso teljesítménye pedig Sony szenzor és fullframe 24MP létére szintén nem volt meggyőző, egy D800 szint (ami pixelsűrűbb ugye). Tesztelni sem lehetett, csak pislogtak, mikor említettem nekik, hogy tesztelek rá egy hétre egy Oly csúcsmodellt egy csúcsüveggel. Az A7-et a vitrinből kivéve kb. az üzlet bejáratáig vihettem ki, hát nem épp optimális terep tesztelésre.