Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Üdv!
Régóta olvasom a topikot, azt hiszem én vagyok az egyik célcsoportja az MFT gépeknek (ugye azt szokták mondani, hogy az MFT vagy tükrös mellé utazógépnek, vagy olyan amatőrnek aki kompaktról váltana a jobb képminőség reményében, de tükrös gépnél kisebb méretben - nos, én a második csoportba tartozom).
Jelenleg egy Pana LX3-at használok, elégedett is vagyok vele, de azért néha érzem a korlátait (rövid tele, mélységélességgel való játék hiánya).
Megjelenésük óta figyelgetem a gépeket. Az első Pen nagyon tetszett, de voltak hibái. A Pana GF1 sem rossz, de valami mindig hibádzott. Közben a NEX-ekre is felfigyeltem, a kezelésüket talán meg is tudnám szokni, hiszen mindig is "kompaktos" voltam, csak az obi felhozatal zavar.
Az E-PL2-re viszont már azt mondom, hogy akár jó is lehetne, a kisebb hibáit már el tudom fogadni. Utazgatáshoz, kiránduláshoz megfelelne a kitobi, ha nagyobb telére lenne szükség akkor kompromisszumokkal ugyan, de ott van a dupla kitben kapható 40-150mm 1:4.0-5.6.
Amit viszont nagyon irigylek, az a Pana 20-as palacsintája. Így viszont már rohadt drága lenne a szett.
Jelenleg nem tudom merre tovább, valószínűleg várok az új gépekre/obikra.
Érdemes lehet egyébként adapter+nem m4/3-os obikban gondolkodni? Egy adapter-valamilyen fényerős fix obi páros tudná hozni olcsóbban a 20/1.7-es Pana szintjét? (még ha nem is palacsinta méretben természetesen, viszont kevesebb pénzért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Everest / AIDA64 topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs