Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
Ha annyira utálod, akkor én szívesen örökbe fogadom.
A hétvégén néztem meg élőben is - bár csak a nyálamat csorgathatom utána most -, és tetszetős.
Kisebb, mint képzeltem a képek alapján. A kereső is egészen jó. (Kipróbáltam a Canikon belépőket, és utána belenéztem egy 7100-as keresőjébe is, hát...
, a em-10-et valahol a kettő között éreztem.) Eléggé lehet rajta érezni, hogy egy kis monitor, a képe is olyan volt, meg ha gyorsan fordultam vele, akkor úgy éreztem egy kicsit le van maradva, vagy nem is tudom. Azért azt hiszem meg bírnám szokni. 
Megnéztem a Fujikat is, de azok meg le voltak merülve, nem tudtam bekapcsolni őket. Van súlyuk, de érződik is rajtuk, hogy össze vannak rakva rendesen. Talán még az evf hiányát is meg tudnám szokni az A1 kedvéért. (Mondjuk ha most lenne rá pénzem, akkor azt inkább egy minőségi törőékes mattüvegre, egy PK-M42 adapterre, vakura, meg pár fincsi manuális fixre költeném.
)szerk: Studi megelőzött.

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gran Turismo
- VGA kibeszélő offtopik
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hétvégén néztem meg élőben is - bár csak a nyálamat csorgathatom utána most -, és tetszetős.
Kisebb, mint képzeltem a képek alapján. A kereső is egészen jó. (Kipróbáltam a Canikon belépőket, és utána belenéztem egy 7100-as keresőjébe is, hát...
, a em-10-et valahol a kettő között éreztem.) Eléggé lehet rajta érezni, hogy egy kis monitor, a képe is olyan volt, meg ha gyorsan fordultam vele, akkor úgy éreztem egy kicsit le van maradva, vagy nem is tudom. Azért azt hiszem meg bírnám szokni.
)