Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
Tudom nem vigasztal, de tkp az összes digitális gép elektronikai hulladék, befektetésnek nagyon szar. A Nikon D7000 kb egyidős az EM5-tel. Ugyanúgy 300e körüli árral nyitott, most már 200e alatt megvehető újonnan (az E-M5 még nem) a használt gépeket meg 130-150e körül hirdetik. Az objektív az ami elfogadhatóan tartja az értékét. Hacsak nem egy eleve túlárazott darabról van szó, mint pl az Oly 12 f2, én azt kb féláron vettem használtam, annyiért nagyon jó.
Az E-M5-öt egyértelműen az E-M10 nyírta ki, túl jó lett a kistesó. De ettől még az E-M5 nem lett rosszabb gép. Én spec. tojok a használtpiaci árakra, nem tervezek cserét pár évig. Akkor majd eladom annyiért amennyit adnak érne, és veszek valami mást. Lehet ugyanúgy megfizetem majd az újdonság felárát mint az E-M5-nél (tudtam, bevállaltam), lehet hogy racionálisabb döntést fogok hozni egy korosabb modellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- Kés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gumi és felni topik
- Assetto Corsa Competizione
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest