Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
Tudom nem vigasztal, de tkp az összes digitális gép elektronikai hulladék, befektetésnek nagyon szar. A Nikon D7000 kb egyidős az EM5-tel. Ugyanúgy 300e körüli árral nyitott, most már 200e alatt megvehető újonnan (az E-M5 még nem) a használt gépeket meg 130-150e körül hirdetik. Az objektív az ami elfogadhatóan tartja az értékét. Hacsak nem egy eleve túlárazott darabról van szó, mint pl az Oly 12 f2, én azt kb féláron vettem használtam, annyiért nagyon jó.
Az E-M5-öt egyértelműen az E-M10 nyírta ki, túl jó lett a kistesó. De ettől még az E-M5 nem lett rosszabb gép. Én spec. tojok a használtpiaci árakra, nem tervezek cserét pár évig. Akkor majd eladom annyiért amennyit adnak érne, és veszek valami mást. Lehet ugyanúgy megfizetem majd az újdonság felárát mint az E-M5-nél (tudtam, bevállaltam), lehet hogy racionálisabb döntést fogok hozni egy korosabb modellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest