- Milyen okostelefont vegyek?
- De mi lett az akksival?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
yle_greg #103664 üzenetére
Terep, néha ugrálás is. Övtáskában viszem a gépet. Zoom obiból csak a 12-32 van, de megy apróra.
Eddig vagy a Laowa 7.5-öt vittem, vagy a Pana 20-ast, vagy mindkettőt. Szeretek fix obikkal fotózni, de erre a célra sokkal jobban bejön a zoom. Semmiképp nem szeretnék másik manuál fixet sem, ha esetleg másokat fotózok. Sokat nyomtam így régen, de túl kényelmes az AF.
A 14-140-nel a méretem a baj, és szerintem totál felesleges a tele vége. Próbáltam már pár tele obit, de saját sosem volt, mert nem éreztem hogy nekem kéne. 45-50mm MFT-n bőven elég. A 12-32-nél éreztem csak hogy egy picikét lehetne hosszabb néha.A rázkódástól én is féltem az elején. Most már nem érdekel annyira. Csak fotózni kb. alig járok el. Természetfotózni szeretek a legjobban, de gyalogtúrázni soha nem fogok.
Nyilván nincs végtelen pénzem (még sok sem), de ha bringázni nem viszem a gépet, kb. porosodik a polcon.
Igazából egy nagyon szerencsétlen eséssel ígyis úgyis több százezres kárt tudok csinálni a bringában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektív
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest