- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raisen1989
csendes tag
válasz
cs.zs. #196196 üzenetére
Egyéb oldalakon nem kerestem rá Iphone telefonra, azt hittem, hogy amit az árukereső kiad, az az összes kínálat, de ezekszerint nincsen mindent fent ott.
Ettől függetlenül furcsa, hogy az árukeresőben nincsen már 14 pro, csak pro max.ALZA árak:
használt 14 pro 288 ezer, új ebből 442 ezer.
Ezt hogy képzelték, amikor a teljesen új 16 pro van 370től már?! -
cs.zs.
veterán
válasz
Raisen1989 #196188 üzenetére
Telekom oldalán külön rá lehet szűrni, hogy pl Apple+felújított+növekvő ár
Van minden, több oldalnyi.
(meg még bal alul bejelölheted hogy csak a készleten lévőket mutassa) -
totron
addikt
válasz
Kénytelen vagy megismerni a véleményezőt valamilyen szinten. Milyen készülékei voltak eddig, mikhez képest mondja amit mond? Milyen, melyik korszakát éli? Mikből sokallt be, mit keres egy telóban? Kontextusba kell helyezni. Egy nagyon meg vagyok vele elégedve például pontosan a semmivel egyenlő. Kameraminőség terén meg elég egyszerű a helyzet, látod amit látsz. Asztali monitoron eleve több hiba kijön, mint saját kijelzőn. Sok infóból és a fentiekből vonsz egy átlagot, összefésülve azzal, ami, amilyen te vagy. Ha csak új játszik igen szerencsés döntést hoztál, a használt halmaz az igazi mélyvíz. Mint a gyereknevelés, valahogy úgy is el lesz rontva. Rontsd el valahogy. Miután ülepedtek az összegereblyézett infók. A szembejövő jó ajánlatra már értőként csillanhat fel a szemed, magyarul kellett az egész folyamat.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
2021 őszén jelent meg az iPhone 13 Pro, még jó néhány év főverzió-frissítés van hátra számára. 2022 őszén fejezték be a gyártást, szerintem megéri, mert ha neked sem fontos az AI, akkor ezzel a hardverrel és szoftverrel jól meg tudsz lenni pár évre.
"14 pro már nincsen készleten sehol sem a neten."
iPhone 14 Pro kapható pl az ALZA kínálatában: [link] készleten is van belőlük. Hivatalos viszonteladó új készülékei.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Olyan eszköz nem létezik, ami mindenkinek egyformán megfelel, és ne lenne róla negatív vélemény.
Olyan legyártott mennyiség sem létezik, amiben ne lenne hibás darab.
A fórumok ezekről a kisebbségekről szólnak, bármit is keresel. -
Raisen1989
csendes tag
Az a baj, hogy minden telefonba belebeszélnek rosszakat. Ilyen alapon semmit se vegyen az ember? TOtál össze vagyok már így is zavarodva. Mert kinézek valamit, vagy 2t mondjuk és olvasok millionyi véleményt, fórumot és egyebet, aztán jönneka negativ vélemények. vagy meglátások, tippek.
Másfelől kérdés, ami még eszembe jutott. iphone 13 pro mennyire régi? Mármint ilyen idős telefont megéri még megvenni? 14 pro már nincsen készleten sehol sem a neten. csak pro+. de az meg rohadt drága.
-
qltsar
veterán
válasz
cs.zs. #196185 üzenetére
Ahhh, ezt beneztem 5A-nak mi scusi...jesszus, nem eleg az albrand, meg erre az elnevezes is meg van csavarva?
Tehat van Redmi A5 es 5A is link
A vegevel egyet ertek, a minimum szintet nem utik meg meg egy Android Go valtozathoz sem. Egy Temu/Aliexpress "Welcome" phoneban osszeszedettebb Mediatek SoC-ot raknak.
Modi: torolheto ez is es #196184 is. Koszi
-
-
Sup Ra
friss újonc
Ellopták a redmi 5a telómat gyorsba kellett helyette egy szal a most hasonló árkategóriás A3x-et vettem;jelentem mindenben sz@rabb mint a régi!
-
cs.zs.
veterán
válasz
windlol #196175 üzenetére
Szia,
szerintem ha kifejezetten játék, és mindenképp erős Snapdragon, és minél nagyobb kijelző, és 200.000 Ft környéke, akkor nem telefon, hanem Lenovo Legion tablet.ZACW0026GR cikkszámon Snapi 8+ gen 1, 144Hz 8,8" kijelzővel 170.000.- Ft,
ZAEF0021CZ cikkszámon Snapi 8 gen 3, 165Hz 8,8" kijelzővel 227.000.- Ft
Netet pedig osztasz neki a táskád mélyén lapuló akármilyen telefonodról.
(és mindkettő kőkeményen felsőkategóriás) -
windlol
csendes újonc
válasz
dokee78 #196176 üzenetére
Igen ezen én is tanakodtam hogy vajon lehet e majd valahogy hatékonyan tisztítani a hűtést?
A nyelvi hiányosságok nem zavarnak többnyire angol nyelven használok minden készüléket.
Az érdekelne hogy van e valami más hasonló készülék ami azért a felső kategóriát erősíti.
Kompromisszumokkal persze. És itt gondolok arra hogy tudok engedni az igényeimből. -
-
windlol
csendes újonc
Sziasztok, kifejezettem játékra keresnék telefont új és használt is szóba jöhet.
Ragaszkodnék a Snapdragon SOC-hoz
Jó lenne ha tudna kifejezetten töltőről üzemelni.
Kijelző minél nagyobb annál jobb
Ár: 200e Ft környéke
Amiket eddig néztem :
Red Magic 9 Pro
Poco F7 Pro
Segítséget és ötleteket előre is köszönöm! -
qltsar
veterán
válasz
05Steve #196167 üzenetére
En raaldoznek tobbet a 14 Pro-ra, ahogy latom most tenyleg nincs a Rejoynal (sem) 200 koruli aron.
Esetleg hardverapron korbenezhetsz, hatha lesz megbizhato eladotol.
Samsung flagship vonalba, ha elmesz, akkor azzal erdemes tisztaban lenni, hogy ezeknel sem a kamera a legerosebb resze a telefonnak a konkurenciaval szemben - ezt ugy irom, hogy S szeriat hasznalok jelenleg is, lehet veluk jo kepeket csinalni, de point&shoot-ra, mint amit az iPhone, vagy a Pixel siman hoz mar annyira nem lesz kenyelmes.
Mi volt a gond a Pixellel?
-
05Steve
tag
válasz
qltsar #196153 üzenetére
Google Pixel saj os nem tetszik neki.
Samsung esetében használtan esetleg valami az "S" szériából? Vagy nem számottevő az ő felhasználásával a kölönbséb? A55 öm van nekem nincs vele problémám de tényleg jó lenne ha jó kepeket tudna vele csinálni rólunk.Iphone vonalon 14 pro t nem nagyon látok 200 ezer alatt esetleg a 13 pro is javasolt?
Köszönöm a segítséget
-
cs.zs.
veterán
válasz
Honda567 #196164 üzenetére
Szia,
1. YouTube-on beírod a keresőbe hogy Honor 200 navigation bar, első videót megnézed, 4-féle régi megoldást állíthatsz be
2. Alap dolgokra elég, semmi extra szenzáció, semmi extra hiba. Videó max 1080p/30.
3. Kijelző méretben 0,1" növekedés, ez körbe a házon 1-1mm pluszt jelent, az akku maradt 5000 mAh, a tömeg mégis kisebb lett, 213-ról 196 (?) grammra.
Kamerában hasonlók,
de supportban az A55 2024 andr 14-ről 4+1 év, az A56 pedig 2025 andr 15-ről 6 év teljeskörű.
Akku töltés A55 a folyamat elején 25W, 30 perc +50%, teljes töltés ~80p.
A56 a folyamat elején 45W, 30 perc 65%, teljes töltés ~70p. -
Honda567
tag
Sziasztok
Honor 200-nak menübe nem lehet be állítani hogy alul legyen vissza, kezdőlap gombok?
Honor 400 Lite milyen kamerában?
Samsung A56 mennyivel tud többet az A55-től? Kamerában jobb? -
szelindek
csendes tag
Saját preferencia nélkül, csak a készülékeket (hardver/szoftver) tekintve melyik jobb választás min. 3 évre:
Samsung A56 (256) vagy Honor 400? -
bsh
addikt
sziasztok,
Huawei Nova 5T telefonom van, kezd már gyengülni az akksi, amúgy nem lenne vele bajom, de lassan csere érett. Már egy ideje tervezek cserét (nem sűrűn szoktam cserélgetni), legutóbb a Sony Xperia 10 VI-ot néztem (de most jól felment az ára, ahelyett, hogy egyre olcsóbb lenne.) Régebben is sony telefonjaim voltak, szerettem őket. Ebben csak az értesítési led hiánya nem tetszett.
Tudtok esetleg mást javasolni?
- Árkategória? ~150e körül gondolkoztam annó, de ha olcsóbb az nem baj.
- Használt vagy új? új
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? hosszú távra, legyen tartós, akksija, kijelzője is!
- Mire használnád? csak telefonálás (ritkán!), néha 1-2 fénykép, viber, huawei health app
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? minél kisebb annál jobb. a Nova 5T egy kicsit nagy nekem. gondoltam a Sony Xp 10 VI karcsúbb, jobb lehet a fogása...?
- Egyéb igények? hosszú akku üzemidő. értesítési LED jó lenne... hardver teljesítményben legyen elég erős, hogy ezt is 3-4-5 évig tudjam probléma mentesen használni. -
vence
aktív tag
válasz
poolbig #196159 üzenetére
A kicsit nagyobb sima Edge 50 -ben is van wireless töltés
és az akkuja is nagyobb
és lehet akciós is, mert már kijött az utódja.Csak, hogy bővüljön a színválaszték, de az 50 Neo -ból is elég érdekes Pantone év színe stb. változatok vannak!
Ja és a Neo-nak elég hosszú a frissítési ciklusa is.
-
vence
aktív tag
Melyik boltban is adnak gyári garanciával 130 eFt-ért
Galaxy A56 -ost ???És miért is ajánlott ebben az átlagos-kamerás kategóriában
egy sovány belépő 128 GB táras típus, amikor ennyiért lazán lehet válogatni a 8/12 -256 GB-os vetélytársak között érdekes extrákkal,
mint Qi stb., de nem egy 512 GB tárolót hozó alternatíva is akad. -
poolbig
aktív tag
válasz
hhgygy #196158 üzenetére
Nos, a netes vásárlásokat úgy kell érteni, hogy ott nem ad meg banki adatokat (kártyaszám pl.), így nem vásárol. Valójában inkább megrendeléseket ad le és később utal, vagy utánvéttel fizet. Tehát ez inkább böngészés a részéről. Bocsi ha nem voltam konkrét.
Bakker most nézem, hogy a Motorola Edge 50 Neo 5G még vezeték nélküli töltést is tud! Egyre jobban tetszik! A Mi9-nél eléggé megszokta ezt az asszony, bár nem ragaszkodik hozzá, de ha a Moto tudja, az egy jó pont.
-
qltsar
veterán
válasz
05Steve #196138 üzenetére
200k kategoriaban, ha a foto szamit, raadasul lehet hasznalt is, es iPhone-nal is ismerkedne, akkor akar szobajohet egy hasznalt iPhone 14 Pro is.
Tobb uzlet elkezdett forgalmazni hasznalt-felujitott telefont (pl. MM, Alza), de van a Rejoy is, akik elvileg 2 ev garit adnak ezekre es bizonyos allapotuak ki szoktak jonni 200k-bol.
Android vonalon, ujan beleferhet a keretbe a Pixel 9a, kisebb, erosebb SoC es jobb kamerak (mint A52-ben).
Amennyiben megszokta a OneUI-t es az A52 fotos kepessegei elegendoek voltak, es megis Samsungon maradna, az A56-tal nem tud nagyon mellenyulni, es sporoltatok is a keretbol (128GB-os varians, kb. 130k), egyertelmuen jobbak a kamerak, mint a jelenlegi telefonjaban, de nem akkora ugras, mint az elozoekben emlitettek, bar, ha ossznepi fotokat csinal sokszor a csaladrol, akkor a BestFace funkcio eleg jol johet ami elvileg a masik ketton nincs.
Kameraban az emlitesi sorrend szerint 14 Pro > 9a > A56.
Szoftveres tamogatas szempontjabol: Pixel 9a (2032) > A56 (2031) > i14 Pro (2029).
-
poolbig
aktív tag
Hali!
Feleségemnek (mint itt oly sokan mások) keresek telefont az alábbi paraméterekkel:
- Árkategória: 80 - 150e Ft
- Használt vagy új: új
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra, de a frissítések nem lényegesek.
- Mire használná? Telefonálás (), Social media, néha fényképezés, netes keresgélések, netes vásárlások.
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Jelenleg egy Xiaomi Mi9-e van (6,39"), kb. ez a méret lenne jó.
- Egyéb igények? Hosszú akkuidő, jó közepes, vagy jobb kamera, b20 kompatibilitás, Huawei kizárva.Egyelőre ennyi. Köszi
-
totron
addikt
De mi az az 1920Hz, hova érti?
-
vence
aktív tag
válasz
Raisen1989 #196142 üzenetére
Ennyiért már elérhető a frissebb
Edge 50 Pro is!
Abszolút fotocentrikus modell és 6.000 mAh-s az akkuja,
mégis kisebb és könnyebb, mint a Honor.A fotós és tel topikokban vannak képek ill. írnak róla ... ajánlott!
... pár embernek már van. -
vence
aktív tag
válasz
Wovbagger #196141 üzenetére
A moto G15 bennem is felmerült, de ....
- 4 GB RAM-mal már nem igazán ajánlunk, különösen hosszabb távra;
Igaz a moto, ill. a Hello UI viszonylag jól kellene menjen még ennyivel is, komolyabb multitasking/igénybevétel nélkül, de nem tudom, mi a helyzet a navig-progikkal ??
Egyébként is meg kellene nézni élőben valahol !!- - A másik, ami nagyon ellene szól, a lelke, a Helio G81 SoC,
akármilyen Extreme (loooool) verzió, de egy kőkorszaki 12 nm-es csip ... és ma már a 4nm elég általános, de 6 nm felett szintén nem ajánlunk már.
De, hamár egy ilyen lefutott csipszet, akkor a 8 GB kellene mellé
(vannak olyan verziók is) !!
(( Sőt, van Power verzió is, ami nem feltétlenül butaság egy nagyobb fogyasztású, nem igazán korszerű csipsz mellé.
Csak ezek meg már 256 GB tárral vannak, ami megdrágítja és nem is igazán lesz így versenyképes más modellekkel.
... és ezek viszonylag frissek is, így még nem állt be az áruk. ))Szóval, legalább a moto G35-öt kellene megcélozni az elérhetőek közül, ebben 6 nm-es a SoC.
... vagy ha még lenne valahol moto G54 vagy moto G 34 ...
(és az 5G-seket nem annyira az 5G miatt ajánlgatjuk, hanem,
mert ezekben már 6 nm-es, kicsit korszerűbb csipszet van.) -
dokee78
félisten
válasz
Raisen1989 #196142 üzenetére
Honor 200 Pro jobb kamerában!
-
Raisen1989
csendes tag
Üdv fórum népe!
Egy utolsó telefonos kérdésem lenne a témában kapcsolatban.
Az Iphone telefonokat kihúztam a listámról.
A honor 200-at pedig betettem. Most és előző kettő telóm is Huawei volt.
Amikor megvoltak, meg voltam velük elégedbe ár/érték arányban.
Pixelt nem ismerem, nem akarok belemenni abba....A kérdésem az lenne, hogy Xiaomi 14 T pro vagy Honor 200 pro?
Árban 173 - 176 ezer mindkettő kezdőára, kb ugyanaz.
Kamerában mindkettő 50-50-12 megapixel. Alapadatok egál.
Honornál írják, hogy van előlapi 50 mpx kamera, 2 mpx mélységérzékelővel.Szóval akik képben vannak, segítsetek dönteni ezek közt.
Csak és kizárólag kamera fronton melyik lehet a jobb?
T-mobile üzletben próbáltam mindkettőt, nekem talán a honor picivel jobbnak tűnik.
Szerintetek? -
vence
aktív tag
válasz
Wovbagger #196139 üzenetére
Nem tudom érdemes-e szenvedős okosokat venni ......
Lehet maradni kellene a butáknál és azoknak venni elfogadható okost, akiknek kell navig, vagy vmi más okos funkció.
Azt is jó lenne tudni, hogy mitől kellene jobb ???
Egyébként szerintem 50 nettó körüli összeget /db nagyon illene rászánni.
Valahol ott kezdődnek - szerintem - a használható okostelók.
(de ezek már 5G és eSIM -esek .... lehet mellettük érvelni)Jó árak egyébként voltak és lesznek, de elég ritkán vannak ...
Tehát figyelni kell a piacot, pár modellt és megfelelően időzíteni a vásárlást.
Jön az Amazon prime-day is ... az alatt lehetnek jó vételek is. -
Wovbagger
tag
válasz
05Steve #196138 üzenetére
Sziasztok,
a cégnél szeretnének lecserélni néhány lassan használhatatlanná váló butatelefont belépő szintű okostelefonra, de egy nagyon ótvar készüléket szemeltek ki. Én próbálok lobbizni, hogy azért ne szúrjunk már ki a kollégákkal, valamivel drágábban lehet használható telefont is találni. A szolgáltatónktől nem tudunk készülékeket vásárolni, és csak magyar beszerzés jöhet szóba. A kérdőív így néz ki:
- Árkategória? Olcsó, ez a legfontosabb szempont. A belépő szint 1-2 már használható készülékét keresem, hogy tudjak alternatívá(ka)t mutatni.
- Használt vagy új? Új
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Gondolom az szeretnék, hogy hosszú távra, de ez árdrágító tényező, tehát nem fontos.
- Mire használnád? Alapvetően kommunikáció, főleg telefonálás, SMS-ek, néhányan online útvonaltervezésre. Nyilván a kamera minősége nem tényező.
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez? olcsón csakis Android lehet
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Szerintem ez nem sokat számít nekik.
- Egyéb igények? Pl. OLED-kijelző, magasabb frissítésű (pl. 120 Hz) panel, IP-védelem, eSIM, Qi (vezeték nélküli) töltés stb. - ebből nyilván az egyik sem. Az én igényem az, hogy ha sikerül meggyőzni őket valamelyik készülékről, akkor utána a kollégák ne dobáljanak meg vele, hogy "Te intézted nekünk ezt a s#@đt???" -
05Steve
tag
Sziasztok,
feleségemnek keresünk a jelenleg használt Samsung A52 5G helyett valami korszerűbb készüléket. (Ezidáig meg volt elégedve vele, az ő felhasználási szokásaihoz elégséges volt)
Árkategória: max 200 ezer.
Használt és új is lehet, használt esetén egy év garancia jó lenne.
2-4 évig szokta használni a készülékeit, a jelenlegi kicsit tovább volt.
Normál használat, illetve család fotózás (nem profi módon), emiatt jó lenne ha erőssége lenne a fénykép készítés.
Lehet android vagy iOS is, mindig android volt neki de akár kipróbálná az almát is.
Normál méret A52 nél számottevően ne legyen nagyobb.
Egyéb igény nincs, talán nfc, de egyenlőre nem használja, akksi egy napot azért minimum bírjon, közepes felhasználás mellettRemélem ezek ismeretében tudtok valamit ajánlani akár több készüléket is.
Köszönöm
-
vence
aktív tag
válasz
Speeedfire #196130 üzenetére
Én a nőkkel vagyok így ....
A fejemben már megvan, csak még nem gyártották le!
-
vence
aktív tag
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #196099 üzenetére
Na de továbbra is keresem életem telefonját, ami tényleg méltó udódja lenne a p30 pro-nak
-
Speeedfire
félisten
válasz
totron #196125 üzenetére
Igen, kb ez jön le. Oké telefon. De a jó nem ilyen.
Évekig használtam htc, majd huawei telefonokat. Sokkal jobbak voltak minden szempontból.Persze jó, hogy van log videó, csak semmire nem jó. Meg 5 android verzió frissítés, csak a sw kacat.
Cserébe a 120w töltés mondjuk király. A kijelzője is szép. -
Orgi
addikt
válasz
totron #196125 üzenetére
Nekem ez életem első Xiaomi telefonja, de egyáltalán nem jutottam ilyen következtetésre, mint te. Egy darab újraindulással találkoztam 1 év alatt eddig, videózásnál volt vmi mastercinema mód (filmszerű színhatások lágy tónusokkal), ami nem tetszett, simán kikapcsolható 1 mozdulattal és lehet erre gondol a kolléga. Sok gyártótól volt már telefonom, nem tlaálom alapvetően bonyolultabbnak a rendszert, mint másét és mindegyiknél ugyanúgy akadnak bugok.
-
-
totron
addikt
válasz
Speeedfire #196103 üzenetére
Ez is csak azt támasztja alá, hogy csak az van ami legelőszörre is lejött: a Xiaomik pepitában jók és gázak szoftveresen. Nem hiányzik a bohóckodás. Amelyik nem problémás az később sem lesz az? Ingoványos terep ez így, nem? Lehet hagyatkozni a netes visszajelzésekre vagy modellen belül is lehet jó és gáz régiótól/revíziótól függően?
-
bazsimano
őstag
Sziasztok! offba mert nem teljesen ide való, de a témája elég döglött
g72es kijelző cseréről lenne szó, van valami megbizható szervíz bp-en?előre is köszönöm!
b. -
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
CoolMobile-ról mi az általános véleményetek?
-
cs.zs.
veterán
válasz
5-ös kezelő #196118 üzenetére
A Motorola G86 egy jó telefon. Szuper kijelző, 5200mAh akku, 4k30 videó. Szóval átlagembert bőven kiszolgál.
Jó áron, jó helyről, jó vétel lehet. -
Honda567
tag
Imei.info oldalon le kérdeztem fekete listán van a telefon azt írja. Telefonálni tudok vele, használt mobil üzletbe vettem van még rá garancia nem telt le vissza viszem.
Attól tartok jönni fog a hálózat tiltás utánna max netezni lehet vele. -
siege5
aktív tag
Sziasztok!
4 éves s20 fe-t készülök cserélni az akku kezdődő haldoklása, és a frissítések elmaradása miatt.
Szeretnék továbbra is egy hosszú támogattságú android telefont vásárolni, és persze legalább ilyen hosszú távra, de ez kiszámíthatatlan.
Ami nekem a fentieken kívül bejött: jó lenne ha az újban is lenne rejtett mappa vagy hasonló funkció, illetve jelszótároló.
Fő használat a játék (semmi igazán komoly, csak eladásra készítek 2,5Ds rpg játék accontokat) és tartalomfogyasztás stremingek, spotify), tehát nyüstölve lenne.
Árban 200-250 között lenne.
Xiaomi és társait kizárnám, sajnos egyik sem volt partner hosszú távon.
Első körben rejoyon néztem 200 körül s23+-t, alatt garisan hardveraprón, illetve újonnan nothing 3a prot, de szívesen vennék alternatívákat, nem minden rendszert ismere, ami jó lehet.Köszi
-
vacs
veterán
válasz
5-ös kezelő #196112 üzenetére
Nem írtad le konkrétan milyen hirdetésre gondolsz, de ha Samsung mobil, akkor az valós!
Kupon halmozással akár a teljes ár 2/3-ára lehet csökkenteni a vételárat, ha oda van írva hogy samsung webshop számla, akkor nyugodtan vehető. -
cs.zs.
veterán
válasz
5-ös kezelő #196112 üzenetére
Szia,
nem lehet általánosítani.
Van nagyon sok jó vétel, amiben semmi kockázat nincs, jó telefon jó áron, mindenki boldog.
Vannak azonban kockázatok is, amiket nem tudhatsz előre, vagy esetenként akár az azt felvásárló eladó sem tudhatja.
Szolgáltatótól előfizuval kihoz valaki kedvezményesen egy telefont, és eladja. A telefon független, bárki bármilyen kártyával használhatja. Ha az előfizu nem lesz fizetve, és tartozás keletkezik, a szolgáltató letiltja a telefont - és onnantól senki semmilyen kártyával sem fogja használni.
Ha esetleg Samsungot veszel, és még garis, és nem szolgáltatótól származik, legyen hozzá Samsung garanciajegy. A Samsung csak ezzel garanciáz, vagy ugye szolgáltatói számlával. (Szolgáltatótól nem kapsz Samsung-garanciajegyet, egyéb hivatalos boltokban igen) [kép] -
cs.zs.
veterán
Szia,
"...Ha valaki nincs rápörögve a biztonsági frissítésre..." akkor új akkuvalrengetegaz összes használt telefon is megérős lehetne - de hidd el, a biztonsági frissítéseket nem véletlenül találták ki.
Mi épp most adunk el 2 db hibátlan (és a 2 utolsó) Redmit a családból, hasonló okok miatt. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Viktor0610 #196107 üzenetére
Ha egy HA-n sok pozitív értékeléssel bíró eladó bontatlan, új termékeket kínál cca. 2/3 áron, és 2 év gariztatni az eladó személyén keresztül lehet, abban mi lehet a buktató? Bocs a tudatlanságomért, de itt sokat tudok okulni.
-
zoltanz
nagyúr
Jól érzem, hogy lassúlnak Cpu számítási teljesímény fejlődési értékek.
Ha középkategóriát vesszük, pl iPhone 4S 8GB, 5C, SE 16 GB, 8 készüléken ezek az értékek 2 évente duplázoódtak.
Most pl Phone 8-ról Se3 64GB-ra duplázodik ugyanez ami 4 évet jelent. -
-
Honda567
tag
[link] Imei szám ellenörzéshez ez az oldal valós adatot ad szerintetek?
-
Speeedfire
félisten
válasz
totron #196100 üzenetére
Random bug-ok vannak vele. Volt egy ideig, hogy állandóan újraindult. Újra kellett rakni a rendszert. Gyorsan merül videó közben. 30 fps korlát van third pt sw-eknél. Pl dji mimo, blackmagic app. A gyári kamera app pl rárak valamit pluszba, hiába van minden kikapcsolva. Tök jó, hogy van log videó lehetőség, de nulla dinamika van benne. Usb 2.0 port, tudom ott a wifi. De macerásabb vele.
Összességében a sw, és a kamerás lehetőségek. A képe amúgy nem rossz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest